.:: Larisa Goal ::. Μοιρασιά στην Ελασσόνα, «διπλό» για τη Συκέα...
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
21 Οκτώβριος 2018

Μοιρασιά στην Ελασσόνα, «διπλό» για τη Συκέα...

Προβολές: 849

alt

Μοιρασιά στην Ελασσόνα, «διπλό» για τη Συκέα...

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ στην Ελασσόνα με την τοπική Ακαδημία Π.Ο.Ε και τον Ροδιακό να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και προηγήθηκαν με 0-1 στο 10΄με τον Αντώνη Γαλάρα.

Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Παναγιώτου, με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ο.Ε (Μ. Κατσιαφλάκας): Παπαϊωάννου, Καραγκιόζης, Αποστολίδης, Μπαρδανίκας, Καραμουλάς, Μπερντούφι, Νούλας, Μουστάκας, Μπλάντας, Παναγιώτου, Σακοράφας.

Έπαιξαν και οι: Κόμης, Μπακογλίδης, Στούπας.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Γ. Φτεργιώτης): Πασάλογλου, Τσιρόπουλος, Αλβανός, Νταλακούρας, Μπαλκουράς, Τσιλοφύτης (65΄Φούντας Αθ.), Φούντας Ν., Μαντζαφλάρας, Μπιζιώτας (72΄Γάλλος), Γαλάρας (57΄Βόγγολης), Πατρίκου.

 

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 1

ΣΥΚΕΑ 2

Η Συκέα πανηγύρισε στο γειτονικό ντέρμπι με τη Βερδικούσια μιας και επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της ομώνυμης ομάδας.

Οι Βερδικουσιώτες ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ με τον Μιχαλέ.

Όμως στο 30΄ο Παληγιάννης ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τους «κίτρινους» οι οποίοι με το ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Τέλιο.

Η Βερδικούσια προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, είχε ορισμένες καλές στιγμές αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Στατήρη στο 85΄.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μούμος , Στατήρης, Οικονόμου Ν/Αθ., Φραγκογούλας, Τέλιος (55΄Γκουρνέλης), Μπακλαβάς, Οικονόμου Ν/Γ (46΄λ.τ Συνάπαλος), Νανούλης, Μιχαλές, Χατζής.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt