.:: Larisa Goal ::. Η Λάρισα 2012 έχει σφυγμό!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Απρίλιος 2019

Η Λάρισα 2012 έχει σφυγμό!!!

Προβολές: 2278

alt

Η Λάρισα 2012 έχει σφυγμό!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η Λάρισα 2012 ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι ουραγών με αντίπαλο τον Αετό Αμυγδαλέας μιας και επικράτησε με 2-1 και έδειξε πως έχει σφυγμό, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης αλλά η λαρισινή ομάδα είχε την ουσία, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε μέρος.

Στον αντίποδα ο Αετός και παρά τις σημαντικές απουσίες, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αλλά ατύχησε με τη σειρά του μιας και έπεσε… πάνω σε έναν εξαιρετικό πορτιέρο τον Στέλιο Παπαζήση ο οποίος και πραγματοποίησε μια σειρά από καίριες επεμβάσεις.

alt

Το σκορ άνοιξε στο 23΄ο Μάκης Κόκκινος με ωραίο γυριστό σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπόντε κάνοντας το 1-0 και στο 54΄ο Έρβιν Πεπκολάι πέτυχε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν σε 2-1 με τον Σωτήρη Περδίκη αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και παρά τις όποιες προσπάθειες.

alt

Οι νικητές είχαν ευκαιρίες κυρίως με τους Πεπκολάι, Τσιάγκο αλλά και δύο δοκάρια στην επανάληψη με τους Κίτσιο Δ. και Μπόντε ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Τσεκούρα, Μακρίδη, Ντάλλα και Περδίκη με τον τελευταίο να σημειώνει γκολ στο 29΄μετά από απόκρουση του Παπαζήση σε κεφαλιά του Παραφέστα αλλά ο κ. Τέγος είχε σηκώσει έγκαιρα τη σημαία για οφσάιντ.

alt

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Στάικος που είχε βοηθούς τους Χρήστο Μπράμη και Άγγελο Τέγο.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σ. Μπέλτσιος):

alt

Παπαζήσης, Κίτσιος Παν., Δημόπουλος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Παν., Πεπκολάι, Κίτσιος Δ., Κόκκινος, Τσιάγκος (70΄Φλώρος Α.), Μπόντε, Βλιώρας.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Μ. Αλεξούδης):

alt

Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας, Περδίκης, Πλης, Παραφέστας, Αλεξούδης, Τσεκούρας, Παπαδάμου, Ντάλλας, Μακρίδης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt