.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-16η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Ιανουάριος 2020

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-16η αγωνιστική)…

Προβολές: 1282

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-16η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

(Δένδρα)

alt

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Κεραυνού και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αιγάνη, η αλήθεια είναι πως δέχθηκε μεγάλη πίεση αλλά μαθημένος είναι όλα αυτά τα χρόνια και φρόντισε να σταθεί στο ύψος του, πραγματοποιώντας μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις. «Φύλακας άγγελος»… το φιλαράκι!!!


2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΤΣΗΣ

(Ακαδημία Τυρνάβου)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Ακαδημία καθώς σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σ.Σ. Ραψάνης. Εξαιρετικός στην άμυνα αλλά καθοριστικός στην επίθεση…

 

3. ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΗΣ

(Ιπποκράτης)

alt

Στο ματς με τη Μελιβοία χάρισε σε «νεκρό» χρόνο τον βαθμό της ισοπαλίας στους «κιτρινόμαυρους» ενώ σε αυτό απέναντι στο Συκούριο, ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε και πάλι στις καθυστερήσεις του αγώνα, χαρίζοντας τους βαθμούς της νίκης στη λαρισινή ομάδα. Δύο γκολ και τέσσερις βαθμοί έως τώρα από τον νεαρό άσο.


4. ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ

(Δένδρα)

alt

Αρχηγός όνομα και πράμα ήταν στη δοκιμασία στην Αιγάνη μιας και είχε φουλ δουλειά, είχε υπερωρίες αλλά αυτός εκεί απέκρουε τα πάντα και με κάθε τρόπο. Βλέπετε η εμπειρία του είναι αυτή που κάνει τη διαφορά καθώς «διαβάζει» καλά όλες τις φάσεις και φροντίζει να διακρίνεται.


5. ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΠΑΚΟΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Ο «Σώτος» συγκλόνισε με την παρουσία του στο ντέρμπι με την Πελασγιώτιδα καθώς ήταν αλάνθαστος. Τρομερή διάθεση για προσφορά, πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο ενώ ενήργησε ως από μηχανής Θεός στο φινάλε απομακρύνοντας προ της γραμμής, κρατώντας έτσι τη νίκη των «πράσινων».


6. ΘΑΝΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

(Γόννοι)

alt

Ο νεαρός παίκτης των Γόννων ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία επί της Βερδικούσιας. Συνολικότερα η απόδοσή του όμως κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, με τον προπονητή του να το δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και αυτός τον δικαίωσε πανηγυρικά.


7. ΤΑΣΟΣ ΜΙΦΤΑΡΙ

(Δρυμός)

alt

Το «μηχανάκι» του Δρυμού μάρσαρε… και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλανίδα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης. Φουλ τρέξιμο, πάθος, δύναμη από έναν παίκτη είναι κομμένος και ραμμένος για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.


8. ΟΤΙ ΦΡΑΧΟΛΙ

(Ιπποκράτης)

alt

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό των «κιτρινόμαυρων» στη νίκη επί του Συκουρίου. Έτρεξε όσο κανείς άλλος, μόχθησε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μαραμή για το νικητήριο γκολ.


9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΤΣΑΣ

(Πανιώνιος)

alt

Ο έμπειρος στράικερ του Πανιωνίου βρήκε δίχτυα και στο νικηφόρο πέρασμα από τη Μελιβοία και βοήθησε σημαντικά τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίσουν μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία. Ιδιαίτερα αναγεννημένος φέτος και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει αλλά είναι τέτοιο το σκαρί του που θα τον απολαμβάνουμε στα γήπεδα για πολλά χρόνια ακόμα.


10. ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΝΤΕ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Μετακόμισε στη Γιάννουλη πριν λίγες μέρες και έχει κάνει ήδη απόσβεση. Σκόραρε στη νίκη κόντρα στα Δένδρα ενώ πέτυχε και το νικητήριο τέρμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πελασγιώτιδα. Ένας παίκτης που ξέρει καντάρια μπάλα, δείχνει ιδιαίτερα αναγεννημένος στη Γιάννουλη, ομορφαίνοντας… κατά πολύ το παιχνίδι των «πράσινων».


11. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ

(Δρυμός)

alt

Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο έμπειρος επιθετικός του Δρυμού, βοηθώντας σημαντικά τους «βυσσινί» στην εκτός έδρας νίκη επί της Βαλανίδας. Και δεν ήταν μονάχα το γκολ που σημείωσε αλλά η εν γένει παρουσία του ήταν αυτή που άγγιξε το τέλειο.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΛΟΝΙΩΤΗΣ

(Ιπποκράτης)

alt

Ο «Βενγκέρ» τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με αυτά που βλέπει εντός των γραμμών, με τους «κιτρινόμαυρους» μετά και τη σημαντική νίκη κόντρα στο Συκούριο, να συμπληρώνουν τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι. Και το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα βαδίζει από το καλό στο καλύτερο βάση πλάνου, με τη μπάλα να παραμένει χαμηλά, το κλίμα να είναι εξαιρετικό στους κόλπους της ομάδας και όλα αυτά φέρνουν την υπογραφή του έμπειρου τεχνικού που ξεκίνησε δειλά δειλά εκεί στην Ελάτεια και όπου κι αν έχει εργασθεί όλα αυτά τα χρόνια, προσφέρει έργο…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt