.:: Larisa Goal ::. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κοντά στον Αθλητισμό…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
02 Μάρτιος 2021

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κοντά στον Αθλητισμό…

Προβολές: 1933

alt

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κοντά στον Αθλητισμό…

Η ΑΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να στηρίξει τις ερασιτεχνικές ομάδες της Θεσσαλίας που συμμετέχουν σε Εθνικές κατηγορίες και συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/2/21 παρουσία του Περιφερειάρχη κου Κωνσταντίνου Αγοραστού, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλη Πινακά και του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Νίκου Λιούπα,

με εκπροσώπους ομάδων της Περιφέρειας, συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι λόγω των επιπτώσεων της Πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων με κύρια αιτήματα την κάλυψη των τεστ για την έναρξη των προπονήσεων αλλά και την οικονομική ενίσχυση των ομάδων για την κάλυψη πολύ βασικών αναγκών.

Ο Κώστας Αγοραστός κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι η έναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σημαίνει αρχή της επιστροφής στην κανονικότητα, αλλά με προσεχτικά βήματα και πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Παράλληλα επισήμανε ότι θα βοηθήσει με κάθε νόμιμο τρόπο τις ομάδες της Θεσσαλίας των εθνικών κατηγοριών ποδοσφαίρου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην πιο δυσβάσταχτη οικονομική συγκυρία.

Μάλιστα το πρώτο από τα δύο αιτήματα ικανοποιήθηκε άμεσα και ήδη οι ομάδες της Θεσσαλίας θα μπορούν να κάνουν τα τεστ μέσω των δράσεων του ΕΟΔΥ ανά την Θεσσαλία, με τις δράσεις να σχεδιάζονται και με βάση τις ανάγκες των ομάδων.

Με το πρόβλημα των τεστ να έχει λυθεί και μετά και από σχετικές διευκρινήσεις από την Γ.Γ.Α. σχετικά με την εφαρμογή του πρωτοκόλλου, οι ομάδες πλέον μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τις προπονήσεις τους.

Ευχή όλων είναι μέσα από την πιστή εφαρμογή των κανόνων και των πρωτοκόλλων να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα απαρέγκλιτα και χωρίς προβλήματα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt