.:: Larisa Goal ::. Η Λάρισα 2012 έβγαλε… ψυχή και κέρδισε!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
17 Φεβρουάριος 2019

Η Λάρισα 2012 έβγαλε… ψυχή και κέρδισε!!!

Προβολές: 2208

alt

Η Λάρισα 2012 έβγαλε… ψυχή και κέρδισε!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η Λάρισα 2012 «οπλισμένη» με πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα κατάφερε να υποτάξει με 2-0 τον αναιμικό Αχιλλέα Φαρσάλων και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, όσο δύσκολος κι αν φαντάζει ο στόχος αυτός.

alt

Αναμέτρηση στην οποία η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για το συγκρότημα του Σπύρου Μπέλτσιου που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

alt

Όσο για τους «κίτρινους» του Δημήτρη Δανιλούλη που βρίσκονται σαφώς σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα, δεν κατάφεραν να πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσής και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

alt

Ο Τσιάγκος έδειξε τον δρόμο…

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι και απείλησαν με ένα γκολ αλλά οι Φλώρος Παν. (2΄) και Τσιάγκος (24΄, 28΄) δεν κατάφεραν να χρισθούν σκόρερ.

Κάτι που συνέβη τελικά στο 38΄με τον Κίτσο Δ. να βρίσκει ωραία τον Αποστόλη Τσιάγκο κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχιλλέα ήρθε στο 42’ με το σουτ του Γαγάρα να φεύγει άουτ.

alt

Κράτησε τη νίκη με νύχια και δόντια…

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄οι Φαρσαλινοί ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο… του Γαγάρα μέσα στην περιοχή αλλά ο κ. Βασιλός που ήταν κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το ματς, «κιτρινίζοντας» τον επιθετικό του Αχιλλέα.

alt

Η λαρισινή ομάδα φύλαγε καλά τα νώτα της και θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη σε αρκετές περιπτώσεις αλλά Φλώρος Παν. (61΄), Κίτσος Δ. (67΄, 87΄) και Τσιτσόπουλος (96΄) δεν βρήκαν στόχο, σε αντίθεση με τον Πεπκολάι ο οποίος στο 97΄με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Θανάση Βασιλού που είχε βοηθούς τους κ.κ. Στάμο και Χασιώτη.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Σ. Μπέλτσιος):

alt

Παπαζήσης, Φλώρος Α. (74΄Πάσιος Αν.), Φλώρος Παν. (89΄λ.τ Ευθυμίου), Μπόντε Ντ. (68΄Βλιώρας), Κίτσιος Π., Κουκουτσέλος, Δημόπουλος, Μπόντε Π., Κίτσιος Δ., Καραγιάννης (53΄Τσιτσόπουλος), Τσιάγκος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Δανιλούλης):

alt

Καρακώστας, Κατσανάκης, Γιαννολόπουλος (79΄Ταστεμερίδης), Τλούπας, Σαμαράς, Κομισόπουλος, Αλαμάνης (55΄Παπακωνσταντίνου), Γκαραβέλας, Κούμρια, Γαγάρας, Ζιώγας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt