.:: Larisa Goal ::. Στο ρελαντί… η 110 Π.Μ.!!!
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
20 Μάρτιος 2019

Στο ρελαντί… η 110 Π.Μ.!!!

Προβολές: 2988

alt

Στο ρελαντί… η 110 Π.Μ.!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με συνοπτικές διαδικασίες η 110 Π.Μ. ξεπέρασε το εμπόδιο του 1ου ΑΚΕ μιας και επικράτησε με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αεροπορίας.

alt

Το παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Γιάννουλης, αποτέλεσε μια καλή πρόβα για τους «πορτοκαλί» του Κώστα Κουτσούκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

alt

Άλλωστε η 110 Π.Μ. κουβαλάει βαριά κληρονομιά με σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια και ανάλογα θέλει να πράξει και φέτος, βάζοντας ψηλά τον πήχη.

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Γούτος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε δις εκ των οποίων το πρώτο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.

alt

Βρήκαν δίχτυα τόσο ο Θοδωρής Εμμανουήλ με κεφαλιά, όσο και ο Γιώργος Βαρσάμης.

alt

Όσο για το 1ο ΑΚΕ κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που έχει και ποιότητα και δυναμική…

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Καραθάνος με βοηθούς τους Πέτρο Θύμιου και Νίκο Κακάνη.

110Π.Μ (Κ. Κουτσούκης):

alt

Σδούγκας, Παύλου, Γούτος Β., Κουτσοκέρας, Εμμανουήλ, Γούτος Ν., Καραλής, Βαρσάμης, Σκριάπας, Μπέτσιος (Ευθυμιάδης, Μίχος, Τσιλιλής, Γκούμπλιας, Δελητζάνης, Κόκκινος).

1ο ΑΚΕ (Π. Γκανάλας):

alt

Γκανάλας, Νικοσλαβινός, Πετρούσης, Παναγιώτου, Γιθυψάνης, Κουμπούρας, Τάχατος, Κατσαβριάς, Γκόλιας Σ., Ζέρβας, Παπανικολάου (Σουρλίγκας. Τακόπουλος, Γκόλιας Γ.).

alt

alt

53 και βαστάει ακόμα…

alt

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Σμήναρχου Πέτρου Γκανάλα ο οποίος παρά τα 53 του χρόνια, υπερασπίστηκε την εστία του 1ου ΑΚΕ και μάλιστα πραγματοποίησε μια σειρά από σωτήριες επεμβάσεις. Και του αξίζουν πολλά εύσημα…


Κατάσκοποι… εξ’ ουρανού!

alt

Πάντως κατά τη διάρκεια του αγώνα ελικόπτερα έκοβαν… βόλτες πάνω από το γήπεδο της Γιάννουλης. Κατάσκοποι… εξ’ ουρανού ή κάτι άλλο; Όπως και να ’χει κάτι καλό είδαν από κει ψηλά…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt