Ρολά ασφαλείας κάθε τύπου ο «Ζέμπε»!!!
Ρολά ασφαλείας κάθε τύπου ο «Ζέμπε»!!!
Την ημέρα παίρνει σβάρνα… τους δρόμους, γεμίζοντας τα στομάχια των συμπολιτών με τα υπέροχα εδέσματα (τυρόπιτες κα βάλε) αλλά παρόλο αυτά βρίσκει χρόνο να «κλωτσήσει» και το τόπι που είναι η μεγάλη του καψούρα χρόνια τώρα.
Ο λόγος γίνεται για τον έμπειρο πορτιέρο Νίκο Ζεϊμπέκη (γνωστός με το προσωνύμιο Ρουστού-ας είναι καλά ο νονός του) ο οποίος και αναδείχθηκε MVP του σημερινού αγώνα της Νεάπολης με το Ναρθάκι καθώς πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση των «μπλε» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
42 γράφει η ταυτότητα αλλά ο «Ζέμπε» παίζει σαν αιώνιος έφηβος, είναι φυσιογνωμία των γηπέδων και ιδιαίτερα αγαπητός και συνεχίζει να απολαμβάνει ακόμα και τώρα αυτό που αγαπάει παθολογικά που δεν είναι άλλο από τη μπάλα!!!
Τελευταία
- Ο Παναγροτικός πήρε το ντέρμπι, ευρείες νίκες για Νέα Πολιτεία, Ναρθάκι και Μελισσοχώρι
- Φωνάζει…. για τη διαιτησία ο Απόλλωνας Γαλήνης
- Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου…
- Φωνάζει… για τη διαιτησία η Δήμητρα Γιάννουλης
- Προπόνηση για τις μικτές Κ14 και Κ12…
- Ο Κορδαλής χάρισε τη νίκη στην Αμπελιά…
- Νίκες με το ίδιο σκορ για Δρυμό, Δένδρα και Σ.Σ. Ραψάνης…
- Απόδραση… από το «Γ. Μητσιμπόνας» για τη Βαμβακού!!!
- Σκόνταψαν… Γόννοι και Γιάννουλη, στην κορυφή ο Παναγροτικός Νίκαιας!!!
- «Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας…»