.:: Larisa Goal ::. Αφήστε τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο…
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
20 Μαϊ 2022

Αφήστε τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο…

Προβολές: 1938

alt

Αφήστε τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο…

Αποδέκτες πολλών παραπόνων γίναμε κατά την καθιερωμένη μας σαββατιάτικη βόλτα στα γήπεδα της πόλης μας όπου διεξάγονταν οι αγώνες για την προημιτελική-ημιτελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΛ.

Παράπονα που είχαν να κάνουν κυρίως με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής των πρωταθλημάτων, να βάλει περιορισμό στα ηλικιακά γκρουπ Κ12 μιας και παίκτης που έβγαινε αλλαγή, δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Το λιγότερο κρίμα και άδικο γι’ αυτά τα παιδιά και ειδικά γι’ αυτή την κατηγορία που ανυπομονούν πως και πώς να ξημερώσει Σάββατο για να κλωτσήσουν το τόπι.

Αφήστε τα παιδιά να χαρούν το ποδόσφαιρο, αφήστε τα παιδιά να αγκαλιάσουν-αγαπήσουν τον αθλητισμό και μην τους βάζετε περιορισμούς, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

Δηλαδή για να καταλάβουμε, η ουσία σε όλο αυτό το ποδοσφαιρικό πανηγύρι που στήνεται κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της ΕΠΣΛ, είναι μονάχα το αποτέλεσμα;

Αυτό προέχει στις ακαδημίες και σε δεύτερη μοίρα περνάει η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι και η διαμόρφωση χαρακτήρων.

Απόφαση η οποία «ξένισε» τόσο εμάς προσωπικά αλλά πολύ περισσότερους τους προπονητές-παιδαγωγούς διαφόρων ακαδημιών αλλά και τους γονείς που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Μάλιστα πολλοί ζήτησαν τον λόγο και από τους διαιτητές οι οποίοι όμως δεν έφεραν καμία ευθύνη μιας και τέτοιες εντολές πήραν για να εκτελέσουν.

Από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς, χτυπάει… άσχημα και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο τρυφερές ηλικίες, αναγκάζοντας να παιδιά να φεύγουν με πολλές απορίες από τον αγωνιστικό χώρο, αντί να χαίρονται πραγματικά το ποδόσφαιρο.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt