.:: Larisa Goal ::. Ο Αμπελωνιακός κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
01 Σεπτέμβριος 2017

Ο Αμπελωνιακός κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα…

Προβολές: 2679

alt

Ο Αμπελωνιακός κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Αν και για μια ακόμη χρονιά ο Αμπελωνιακός πέρασε δύσκολες ώρες, εντούτοις τη βρήκε τη λύση χάρη στην αγάπη ανθρώπων που πρόσφεραν κατά το παρελθόν και ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δούνε το ιστορικό αυτό σωματείο να κρατάει και πάλι ψηλά τη σημαία.

alt

Ο καταξιωμένος τεχνικός Γιάννης Αλέξούλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια γι’ αυτόν με σκοπό να «χτίσει» κάτι από την αρχή, πάνω σε υγιής βάσεις και με παιδιά που έχουν άμεση σχέση με το χωριό.

Σε μια προσπάθεια όπου θα πρέπει να σταθεί αρωγός και ο φίλαθλος κόσμος μιας και ο Αμπελωνιακός έχει τη δική του δυναμική χρόνια ολόκληρα τώρα και μπορεί μέσα από δουλειά, να πετύχει πολλά…

Μεταγραφικά δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις (τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις) ενώ προωθήθηκαν αρκετά ταλαντούχα παιδιά από τα τμήματα υποδομής εκεί όπου οι «πράσινοι» και φέτος θα ρίξουν ιδιαίτερη βαρύτητα…

alt

Τα φιλικά:

2/9: Τύρναβος

7/9: Δρυμός


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Κάνουμε μια καινούρια αρχή σε όλα τα επίπεδα, στη διοίκηση μπήκαν άτομα ισχυρά με προσωπικότητα και φιλοδοξίες και αυτό είναι που αποτέλεσε κίνητρο για μένα προκειμένου να επιστρέψω εδώ σε γνώριμα λημέρια και όλοι μαζί να παρουσιάσουμε κάτι καλό για τον Αμπελώνα.

Θέλουμε να χτίσουμε… μια ομάδα που θα απαρτίζεται από παιδιά της ευρύτερης περιοχής, θέλουμε να αναδείξουμε το άπειρο ταλέντο που υπάρχει εδώ και συνάμα να βάλουμε γερές βάσεις για κάτι καλύτερο στο απώτερο μέλλον. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».


ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία. Στόχος της νέας διοίκησης είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής και φυσικά θέλουμε να ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στα τμήματα υποδομής όπου είναι σαφώς σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία μιας ομάδας. Εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια και με τη στήριξη του κόσμου και εφόσον όλα αυτά υλοποιηθούν στην πορεία, τότε μπορούμε να κάνουμε όνειρα ακόμα και να κάνουμε την υπέρβαση…».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗΣ:

alt

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφω στο «σπίτι» μου με σκοπό να βοηθήσω με την εμπειρία μου στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Ο Αμπελωνιακός αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στον χώρο, τη διοίκηση απαρτίζουν άτομα που έχουν βάλει το στίγμα τους και καλούμαστε όλοι μαζί και μέσα από συλλογική προσπάθεια να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια φέτος με νέα παιδιά και με έναν αξιόλογο προπονητή που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του συλλόγου. Στόχος μας είναι να «δέσει» η ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, έτσι ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt