.:: Larisa Goal ::. Οι Αμπελόκηποι επενδύουν στο νέο «αίμα»…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
09 Σεπτέμβριος 2017

Οι Αμπελόκηποι επενδύουν στο νέο «αίμα»…

Προβολές: 3076

alt

Οι Αμπελόκηποι επενδύουν στο νέο «αίμα»…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Έστω και από το παράθυρο… οι Αμπελόκηποι κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν την πολυπόθητη άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ την οποία και διεκδίκησαν με αξιώσεις την περσινή χρονιά.

Μια καινούρια μέρα λοιπόν ξημέρωσε για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι και ανυπομονούν να ριχθούν στη μάχη και να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, σε ένα πρωτάθλημα πολλών απαιτήσεων.

Φυσικά και η φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια δεν αλλάζει και έχει να κάνει με την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων έτσι ώστε σε βάθος χρόνου, οι Αμπελόκηποι να στηρίζονται αποκλειστικά στα «δικά» τους παιδιά.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε επιλέχθηκε για τον πάγκο, ο Ζήσης Χολέβας ένας νεαρός τεχνικός με φιλοδοξίες που έχει την ευθύνη των «μικρών» και θα επιδιώξει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ τμημάτων υποδομής και ανδρικής ομάδας και σίγουρα κάτι καλό θα βγει…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Χιούσα (Ιπποκράτης), Φραχόλι Κλ. (Χειμάδι), Μπαμπατζιάς (Κ-17 ΑΕΛ), Κουσκουσίδης (από ομάδα της Καστοριάς), Μπλάνας (Λαρϊσαικός), Μάτα (Λύκοι) και Θεοχάρης (από ομάδα της Καρδίτσας) ενώ δεν έχει κλείσει το ρόστερ.


Τι δήλωσαν…

ΖΗΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Βασικά θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο για το λαρισινό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά και ειδικά για εμάς μιας και προέκυψε η άνοδος προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά στην Α1 ΕΠΣΛ. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια εδώ στους Αμπελόκηπους και προσπαθούμε να περάσουμε μια κοινή φιλοσοφία τόσο στα τμήματα υποδομής, όσο και στην ανδρική ομάδα. Θέλουμε να προωθούνται τα νέα παιδιά στη μεγάλη ομάδα και μέσα από τη διαδικασία αυτή να βγει κάτι καλό. Να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες και ευχής έργον είναι να δούμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ αυτό που βλέπουμε τώρα».


ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

(Γενικός Αρχηγός):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως έχει, προχωρήσαμε σε ορισμένες σημαντικές προσθήκες, προωθήθηκαν κάποια παιδιά από την εφηβική ομάδα και θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος αλλά είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Η φιλοσοφία του συλλόγου παραμένει ίδια και μαζί με τον τεχνικό μας Ζήση Χολέβα, θα επιδιώξουμε και φέτος να παρουσιάσουμε κάτι καλό με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των μικρών».


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΛΟΥΛΗΣ:

alt

«Για εμάς που απαρτίζουμε την οικογένεια των Αμπελοκήπων η φιλοσοφία παραμένει ίδια τα τελευταία χρόνια αφού αυτό που προέχει είναι να δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στα νέα παιδιά, έτσι ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω. Με το ίδιο σκεπτικό ξεκινάμε και φέτος στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ, ποντάρουμε στα νέα παιδιά και θέλουμε μέσα από τη διαδικασία αυτή να παρουσιάσουμε και πάλι κάτι καλό. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΣΑΙ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως μέσα από σκληρή δουλειά, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

alt

Χαλί… το γήπεδο

Ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος των Αμπελοκήπων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον φροντιστή της ομάδας, τον Ζήση Στεργιόπουλο ο οποίος ξημεροβραδιάζεται στο γήπεδο προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Και του οφείλεται ένα μεγάλο μπράβο από’ όλους για τον ζήλο και το μεράκι που δείχνει για τη μεγάλη του καψούρα, τους Αμπελόκηπους ή αλλιώς για τα Ταμπάκικα όπως το αποκαλούν οι παλιοί!

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt