.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ για το Καλοχώρι…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
15 Σεπτέμβριος 2017

Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ για το Καλοχώρι…

Προβολές: 1866

alt

Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ για το Καλοχώρι…

Έστω και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι πύλες του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καλοχωρίου προχώρησαν σε μεταγραφική αντεπίθεση, βάζοντας στις τάξεις τους παίκτες με εμπειρία που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τους «βυσσινί».

alt

Έχουμε και λέμε Γιάννης και Φώτης Δεσπόπουλος σμίγουν και πάλι τα καρντάσια στην Αναγέννηση όπου θήτευσαν με επιτυχία κατά το παρελθόν, ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας Μίλτος Γκουντούρας που διακρίνεται για το πάθος που βγάζει καθώς επίσης και ο εξαιρετικός μέσος Βασίλης Δεληγιάννης με θητεία σε αρκετές ομάδες του Νομού.

alt

Φυσικά και χρειάζεται υπομονή απ’ όλους προκειμένου να «χτιστεί» κάτι καλό…


Ο Σφυριδάκης στα «μικρά» του Καλοχωρίου…

alt

Η διοίκηση της Αναγέννησης ρίχνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής και για τον λόγο αυτό προσέλαβε τον νεαρό Κώστα Σφυριδάκη (με θητεία στον Βουκεφάλα ως παίκτης) ο οποίος και κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Μάλιστα ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε:

«Ήρθα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου αγωνιζόμουν και σαν παίκτης και παράλληλα σπούδαζα στο ΙΕΚ Ακμή την προπονητική με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κυρίως πάνω στις ακαδημίες. Άρπαξα την ευκαιρία για να αναλάβω τα παιδιά της Αναγέννησης Καλοχωρίου, όμως μετά τον Νοέμβριο που θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου, θα μπορώ να δουλέψω και να βοηθήσω και τον προπονητή στην μεγάλη ομάδα».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt