.:: Larisa Goal ::. Σπουδαία τρίποντα για Μελισσοχώρι και Μαυροβούνι, χορταστικά ματς σε Αγίους Αναργύρους και Τύρναβο…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
23 Σεπτέμβριος 2017

Σπουδαία τρίποντα για Μελισσοχώρι και Μαυροβούνι, χορταστικά ματς σε Αγίους Αναργύρους και Τύρναβο…

Προβολές: 2059

alt

Σπουδαία τρίποντα για Μελισσοχώρι και Μαυροβούνι, χορταστικά ματς σε Αγίους Αναργύρους και Τύρναβο…

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Αμπελιάς με 2-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Ο Βαγγέλης Χαρούλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» μιας και σκόραρε δις στο 25΄ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Λιάγκα και στο 84΄μετά από εντυπωσιακό τακουνάκι του Χατζή Κ., βάζοντας την υπογραφή του στη νίκη του Αστέρα απέναντι στην Αμπελιά που πάλεψε πάλι αλλά…

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Κουρμπάτι, Τασούλης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Κωνσταντάς, Ζαφειρούλης (60΄Μιστάκου), Παλαμίδας (75΄ Δομανόλδος), Καραμπλής, Γεωργούλας, Λαζαρίδης.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Καραλής (81΄Χατζής Κ.), Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αβδουλάς, Χατζής Γ. (73΄ Κυριάκος), Νούσιας (57΄Μπιρόλ), Χαρούλης, Λιάγκας, Δημόπουλος (78’ Βουτυρίτσας), Βογιατζής.

 

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 3

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 1

Η παρθενική νίκη του Α.Ο. Μαυροβουνίου στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ ήρθε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μιας και επιτεύχθηκε απέναντι στον φιλόδοξο Αετό Μακρυχωρίου με το καθαρό 3-1.

Το συγκρότημα του Λάζαρου Αγγλόπουλου ευτύχησε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ έχοντας σε μεγάλη μέρα την τριπλέτα «φωτιά» που αποτελούσαν οι Θανάσης Παλάσκας (16΄), Τόλης Ακριβόπουλος (55΄) και Δημήτρης Πεζής (62΄) οι οποίοι και βρήκαν δίχτυα.

Ο Αετός που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 59΄αλλά ο Καραποστόλης απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αλμυρούλη και τελικά μείωσε το σκορ στο 79΄με τον Πάσο στο τελικό 3-1.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Αρ., Σαπιός, Μαντζαφούλης, Μπατζέλας Ν., Αθανασίου (46΄ Χατζής), Ακριβόπουλος (88΄Τριάντης), Κυριάκος, Πεζής (76΄’ Πάττας), Κολιοφούτης (82΄λ.τ Σιδέρης), Παλάσκας.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας): Γκικούδης, Τίκος, Δάσσιος (46΄Σαμπάνης), Αλμυρούλης, Καπετάνι (80΄Αβέλλας), Πάσος, Τσιαπλές, Μπουζώνας, , Φουσίκας, Καλούσης, Τζίκα Ιλντ. (63΄Μητσογιάννης).

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2

Μετά από ένα χορταστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, Ακαδημία Τυρνάβου και Αμπελόκηποι μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους μιας και μόλις στο 1΄ο Μπάκος Κ. έκανε το 1-0.

Όμως οι Ταμπακιώτες αντέδρασαν και αφού στο 23΄έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χίσα Τσίκο, στο 65΄ο Λεσάι έφερε τα πάνω-κάτω για το 1-2.

Όμως στο 75΄ο Λόζος με κεφαλιά μετά από ωραία προσπάθεια του Μπέλτσιου διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β. (86΄Ντιντόκας), Κουβεντάρης (40΄Μπέλτσιος), Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Μπάκος Κ., Παπαχατζής Γ., Λόζος, Χαρισούλης (80΄Γαλάρας), Καρράς, Στάμου (83΄Παπαδόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Π. Χολέβας): Φραχόλι, Καραγιάννης (35΄λ.τ Βεργής), Δούκας, Καραούλης, Σούμπασης, Μπονόμης (89΄Μπόλος), Δόνος, Λεσάι, Χιούσα Μπλ., Χιούσα Τς. (80΄Λένας), Μάτα.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2

ΓΟΝΝΟΙ 2

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Όλυμπος Γόννων πρόσφεραν δυνατές συγκινήσεις στο μεταξύ τους ισόπαλο 2-2.

Αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιρβούλη στο 30΄.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ζάρρα στο 55΄και πέντε λεπτά αργότερα ο Δάσσιος έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά πριν το φινάλε ο νεαρός Γκουγκουλιάς ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του για το τελικό 2-2.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Γ. Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Παύλου, Κουμπούρας, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου (46΄λ Μπακαρτζής), Μούμος, Κολοβός, Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης Θ., Τσιρβούλης (65΄ Σαλγκάμης), Δάσσιος.

ΓΟΝΝΟΙ (Κ. Κουτσούκης): Ζεϊμπέκης, Εριόν (80΄Βάνης), Καραδούκας (46΄Παναγιώτου), Γκουγκουλιάς, Ποντίκας, Καραγκιόζης (90΄Κοντογιάννης), Γκρίτζιας, Τσούγιας (35΄λ.τ Πανδρεμένος), Ζάρρας, Παιδής, Μούτος.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt