.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-13η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
22 Δεκέμβριος 2017

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-13η αγωνιστική)…

Προβολές: 1477

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-13η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Διατήρησε ανέπαφη την εστία του απέναντι στους ικανότατους επιθετικούς της Ακαδημίας και μπορεί να μην είχε μεγάλο φόρτο εργασίας αλλά όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια. Άλλωστε ο «Κουκου» αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολποστ χρόνια ολάκερα τώρα!


2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Τον έχουμε συνηθίσει στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά στο νικηφόρο ματς με τη Μελιβοία, αγωνίσθηκε στο κέντρο αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Και εκεί φρόντισε να διακριθεί με την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νέα επιτυχία της Α.Ε.Κ.


3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΠΙΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ο βραχύσωμος αμυντικός του Μαυροβουνίου πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του μιας και παρουσιάστηκε εξαιρετικός στη νίκη επί του Ελευθεραί. Πολλά τρεξίματα, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους «πετεινούς» που πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.


4. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ

(Αμπελωνιακός)

alt

Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε φέρνοντας το ματς στα ίσια αλλά η συνολική του παρουσία αυτή που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και βοήθησε σημαντικά τους «πράσινους» να κατακτήσουν μια σημαντική νίκη μέσα στους Αγίους Αναργύρους και μάλιστα με ανατροπή!


5. ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Για τον «Νέστα» το να διακρίνεται σε παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στη Μελιβοία, είναι μια μέρα στη δουλειά γι’ αυτόν. Απλός, προσιτός και αποτελεσματικός σε κάθε του διεκδίκηση, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες με το μπόλικο μπόι του να προκαλεί δέος.


6. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ

(Καλοχώρι)

alt

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση εντός των γραμμών έφερε την υπογραφή του «Ντάβιντς» καθώς πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τους «βυσσινί». Ένα πολυεργαλείο για το Καλοχώρι που επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του.


7. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια με τη φανέλα του Αστέρα και έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στην τριάρα κόντρα στην Ακαδημία Τυρνάβου. Έτρεξε πολύ, προκάλεσε πολλούς μπελάδες στην αντίπαλη άμυνα, πέτυχε γκολ και γενικά ήταν να τον πιεις στο ποτήρι!


8. ΤΣΕΚΟ ΠΑΤΡΙΚΟΥ

(Αμπελωνιακός)

alt

Ο «ζογκλέρ» του Αμπελωνιακού είχε κέφια στη νικηφόρα αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους και δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε αλλά η διάθεση που έδειξε αφού κυνήγησε μπάλες, πήρε πρωτοβουλίες και τον αισθάνθηκε για τα καλά η αντίπαλη άμυνα.


9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΣΙΚΑΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Μπορεί αυτή τη φορά να μην σκόραρε αλλά ο «Φούσι» αποτελεί τον ηγέτη του φετινού Αετού εντός και εκτός των γραμμών. Και στο ντέρμπι με την Αμπελιά είχε τρομερή όρεξη, πάλεψε με τους δυναμικούς αμυντικούς, είχε μια ασίστ, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στη γραμμή κρούσης.


10. ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Ο «Φίγκο» ήταν άκρως απολαυστικός στο ντέρμπι με το Μακρυχώρι και βοήθησε σημαντικά στο να κατακτήσει τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς. Οργάνωσε με μαεστρία το παιχνίδι της ομάδας του όπως μας έχει συνηθίσει, δίνοντας το σύνθημα για την μεγάλη αντεπίθεση.


11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΖΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των αντίπαλων αμυντικών και όχι άδικα αφού κοιτάζει τον κόσμο από ψηλά (1.94 ο μπαγάσας και πήρε και ο διάδοχος από αυτόν) και είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσει κανείς. Στο νικηφόρο πέρασμα από το Ελευθεραί είχε κέφια και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με ένα εξαιρετικό γκολ που φέρνει τη σφραγίδα του. Αμάν να ξεμπουκώσει… το καβάκι!!!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

(Καλοχώρι)

alt

Πήρε τα ρίσκα και τη δύσκολη απόφαση να καθοδηγήσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, μια ομάδα που «χτίστηκε» από το μηδέν με παιδιά νεαρής ηλικίας που κατάγονται από το χωριό. Στο ντέρμπι ουραγών με τη Μελία, η Αναγέννηση αναδείχθηκε νικήτρια και πανηγύρισε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο είναι όμως πως τα παρά τα όποια προβλήματα και τις όποιες δυσκολίες, ο νεαρός τεχνικός παλεύει με τα θηρία σε καθημερινή βάση, θέλοντας να βάλει γερά θεμέλια για το μέλλον…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt