.:: Larisa Goal ::. Πέταξε… χαρταετό κορυφής!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
17 Φεβρουάριος 2018

Πέταξε… χαρταετό κορυφής!!!

Προβολές: 1589

alt

Πέταξε… χαρταετό κορυφής!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Προπαραμονή της Καθαράς Δευτέρας και η Α.Ε. Κιλελέρ πέταξε… χαρταετό μέσα στο Μακρυχώρι μιας και επιβλήθηκε με 2-0 του τοπικού Αετού στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ και έπιασε κορυφή.

alt

Μια παλικαρίσια νίκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Δανιλούλη που μπορεί να μην θάμπωσε… με την απόδοσή του αλλά έπαιξε όπως έπρεπε σε ένα τόσο μεγάλο ματς, φυλάγοντας καλά τα νώτα του με έναν συγκλονιστικό στα μετόπισθεν Μάκη Παλάσκα να ορθώνει το ανάστημα και φυσικά είχε ουσία στο παιχνίδι του.

alt

Σε αντίθεση με την ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα που πραγματοποίησε μακράν την χειρότερη της φετινή εμφάνιση, μια ομάδα που ναι μεν είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά επιθετικά ήταν ανύπαρκτη με τον Βαιο απλά να είναι θεατής, με μοναδική επέμβαση στο 96΄στο χτύπημα φάουλ του Φουσίκα.

alt

Σε γενικές γραμμές το ντέρμπι το οποίο και παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, είχε πάθος και δύναμη αλλά ήταν φτωχό σε θέαμα.

alt

Το σκορ άνοιξε στο 45΄ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βράκα και αναμπουμπούλα στην περιοχή του Γκικούδη και τη μεγάλη νίκη της Α.Ε.Κ., σφράγισε στο 70΄ο Κώστας Κουσιώρας με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Η διαιτησία

alt

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, ο άρχοντας της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας τα πήγε εξαιρετικά.

Πολύ καλοί οι δύο βοηθοί Αχιλλέας Νίκζας και Κώστας Ακρίβος.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας-Τ. Βασιλειάδης):

alt

Γκικούδης, Τσιαντούλης, Τίκος, Δάσσιος, Σουφχάρας, Καπετάνι, Πάσος (78΄Μπούκας), Φουσίκας, Καλούσης, Σαμπάνης (65΄Τζίκα Ιλντ.), Μπάρδας (78΄Μητσογιάννης).

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης):

alt

Βάιος, Δούρος, Γουρνάρης, Παλάσκας, Καρακάνος, Τζατζάκης (87΄Νεστορίδης), Ζιόμπουρας Απ., Βράκας (80΄Κολοβός), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας (90΄Κασσιός), Γαγάρας (89΄Φαρμάκας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt