.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-6η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
09 Νοέμβριος 2018

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-6η αγωνιστική)…

Προβολές: 2842

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-6η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε τρελή πίεση στη νικηφόρα αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους αλλά όποτε χρειάσθηκε και ειδικά στην επανάληψη ήταν εκεί και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Είπαμε το «φάντομ» συγκαταλέγεται στους καλύτερους της κατηγορίας!


2. ΧΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

(Αβέρωφ)

alt

Ο «μικρός» ή μάλλον ένας από τους «μικρούς» που ανήκουν στο δυναμικό του Αβέρωφ, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη κόντρα στο Μεσοχώρι καθώς ήταν σταθερότατος αμυντικά ενώ όποτε χρειάσθηκε έβγαινε με αξιώσεις και στην επίθεση.


3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Όσο περνάει ο καιρός και ο έμπειρος παίκτης ανεβάζει στροφές και βοηθάει την ομάδα του να φτάνει στις νίκες. Έτσι και στη νέα επιτυχία των «πετεινών» απέναντι στη Μελιβοία ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες ενώ χρίσθηκε και σκόρερ.


4. ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Ξεκίνησε φουριόζος τη χρονιά και κάθε παιχνίδι που περνάει, εμφανίζεται ολοένα και καλύτερος. Και στη νίκη κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, ανέλαβε το δύσκολο μαρκάρισμα πάνω στον θηριώδη Δάσσιο και τα πήγε περίφημα αφού δεν τον άφησε να ακουμπήσει μπάλα. Το παλικάρι έχει τσαγανό και θέληση!!!


5. ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΣΑΣ

(Πύρρος)

alt

Ακούραστος εργάτης στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους «κυανόλευκους» και κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όμως ο Άλεξ σκόραρε και από την άσπρη βούλα και σφράγισε… έτσι το σπουδαίο «διπλό» επί του Παναγροτικού.


6. ΗΛΙΑΣ ΛΙΛΟΛΑΡΙ

(Αβέρωφ)

alt

Για τον «Λίλο» ότι και να πεις, ότι και να γράψεις είναι λίγο μπροστά σε αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Και στην αγχωτική αλλά σημαντική νίκη με αντίπαλο το Μεσοχώρι, «οργίασε» και πάλι βγάζοντας πολύ πάθος στο παιχνίδι του, καλύπτοντας κάθε σπιθαμή του γηπέδου.


7. ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ

(Βούναινα)

alt

Όχι μόνο τρέχει ακατάπαυστα, όχι μόνο μαρκάρει αποτελεσματικά αλλά μοιράζει απλόχερα και ασίστ όπως συνέβη και στο εντυπωσιακό 5-2 απέναντι στον Προμηθέα. Ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και φροντίζει πάντα να διακρίνεται.


8. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΠΕΤΑΚΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Αποδείχθηκε ο «δήμιος» για τη Νέα Πολιτεία καθώς σκόραρε δις και οδήγησε τη Γιάννουλη σε μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία τη οποία έψαχνε καιρό για πολλούς λόγους. Και μπορεί πέρσι να αγωνιζόταν στην Αστραπή αλλά άφησε τους συναισθηματισμούς στην άκρη και έκανε απλά καλά τη δουλειά του!


9. ΑΛΕΞΗΣ ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ

(Βούναινα)

alt

Το φαινόμενο «Τζάτζα» ξαναχτυπά… σε νέα έκδοση, με καινούρια ομάδα αλλά με την ίδια συνήθεια που δεν είναι άλλη από το να σκίζει τα αντίπαλα δίχτυα. Στο εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα του Προμηθέα, ο ικανότατος στράικερ πέτυχε χατ τρικ, έφτασε μάνι μάνι τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τα Βούναινα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.


10. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Ήρθε από τον πάγκο και με το γκολ που πέτυχε τρία λεπτά μετά την είσοδο του, έλυσε τον γόρδιο δεσμό και οδήγησε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στη δύσκολη αλλά σημαντική νίκη απέναντι στη Νεάπολη. Παίκτης που όποτε κληθεί να βοηθήσει, το κάνει και με το παραπάνω αφού το κατέχει καλά το τόπι.


11. ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

(Μεσοχώρι)

alt

Μπορεί η Ελπίς Μεσοχωρίου να μην κατάφερε να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση με το Αβέρωφ, όμως ο νεαρός επιθετικός ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός. Έτρεξε όσο κανείς άλλος, κέρδισε πολλά φάουλ, αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και αποτέλεσε μια μόνιμη πηγή κινδύνου.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Τι κι αν το Μαυροβούνι δέχθηκε δύο απανωτές σφαλιάρες στο ξεκίνημα, στάθηκε γερά στα πόδια του, συνήλθε γρήγορα και απάντησε… με τέσσερις συνεχόμενες νίκες που το έφεραν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και αυτό είναι έργο του νεαρού τεχνικού που είναι μανούλα… στον τομέα ψυχολογία, δίνοντας να καταλάβουν οι παίκτες του πως οι δυνατότητες τους είναι μεγάλες.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt