.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
26 Απρίλιος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…

Προβολές: 2700

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-26η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΩΡΙΔΑΣ

(Βούναινα)

alt

Μέχρι να φτάσουν τα Βούναινα στην επίτευξη του πρώτου τέρματος απέναντι στο Ελευθεραί, χρειάσθηκε να βάλει τα χεράκια του ο νεαρός πορτιέρο ο οποίος πραγματοποίησε λίγες αλλά σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Και γενικά στον «άσο» τα πάει καλά η Α.Ε.Β!


2. ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑ

(Αβέρωφ)

alt

Η εμπειρία του έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει το Αβέρωφ μιας και αποτελεί τον στυλοβάτη στην αμυντική γραμμή των «κυανοκίτρινων». Και στο νικηφόρο πέρασμα από τους Αγίους Αναργύρους ήταν και πάλι εξαιρετικός στα μετόπισθεν.


3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη μεγάλη νίκη που σημείωσε ο Φιλοκτήτης στη γειτονική μονομαχία με την Ανάβρα. Ένας παίκτης που μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια ευκολία σε αρκετές θέσεις και αυτό είναι που τον κάνει υπερπολύτιμο στη φετινή Μελιβοία.


4. ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΣΑΣ

(Πύρρος)

alt

Δεν πέτυχε μόνο γκολ αλλά η συνολική του παρουσία ήταν αυτή που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα κόντρα στο Μεσοχώρι. Και ο συγκεκριμένος παίκτης που κουβαλάει πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, κάνει τη διαφορά στον φετινό Πύρρο, έχοντας προσφέρει πολύτιμες λύσεις.


5. ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα οι «πετεινοί» επέστρεψαν στις επιτυχίες και παραμένουν έτσι στην προνομιούχα τριάδα. Και ο Νικόλας τραβάει… μεγάλο κουπί από το ξεκίνημα της χρονιάς αλλά ανταποκρίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές απαιτήσεις τόσο της ομάδας, όσο και του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.


6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ

(Αβέρωφ)

alt

Μπορεί να μην είναι από τα μέρη μας αλλά έχει γίνει ένα… με το παρεάκι εκεί στο Αβέρωφ μιας και μπήκε με τη μια στο πετσί του πρωτοπόρου. Στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στους Αγίους Αναργύρους ήταν και πάλι εξαιρετικός, βοηθώντας τόσο αμυντικά, όσο και στην επίθεση αφού το κατέχει καλά το τόπι.


7. ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ

(Βούναινα)

alt

Όχι μόνο σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στα Βούναινα στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Ελευθεραί αλλά φρόντισε να διακριθεί με την μαχητικότητα του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, βάζοντας ένα σημαντικό λιθαράκι στη σπουδαία αυτή επιτυχία.


8. ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Ο «ιπτάμενος» σκόραρε δις και οδήγησε τη Δήμητρα σε ένα σπουδαίο «διπλό» κόντρα στη Νεάπολη που ουσιαστικά της εξασφάλισε και την παραμονή στην κατηγορία. Και ο έμπειρος στράικερ αποδείχθηκε μπροστάρης στη δύσκολη προσπάθεια της Γιάννουλης που στέφθηκε με επιτυχία…

9. ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗΣ

(Αμπελιά)

alt

Ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Πολιτεία καθώς σκόραρε δις και έβαλε την υπογραφή του στη σημαντική εκτός έδρας επιτυχία. Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό στράικερ ο οποίος και έχει βοηθήσει σημαντικά τους «κόκκινους» στη μάχη της ανόδου.


10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Επέστρεψε τον Γενάρη στη μεγάλη του «καψούρα» προκειμένου να βοηθήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Ένας εξαιρετικός τεχνίτης όπου και στην απόδραση από τη Νεάπολη ήταν απολαυστικός, παίρνοντας ουκ ολίγες πρωτοβουλίες, σπρώχνοντας… έτσι τους «πράσινους» στη νίκη.


11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

(Αμπελιά)

alt

Για μια ακόμη φορά ο έμπειρος επιθετικός ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός και βοήθησε σημαντικά την Αμπελιά να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από τη Νέα Πολιτεία. Και μπορεί να μην σκόραρε αλλά έκανε όλη τη «βρώμικη» δουλειά, ταλαιπωρώντας αφάνταστα την «πορτοκαλί» άμυνα.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Με τη νίκη που σημείωσε η Δήμητρα Γιάννουλης στο εκτός έδρας ματς με τη Νεάπολη, κλείδωσε… αυτόματα και την παραμονή της στην κατηγορία. Άγχος, πίεση αλλά τέλος καλό, όλα καλά για το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Χρόνη ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τα θηρία και να που δικαιώθηκε. Και πλέον μπορεί ο ίδιος σε πιο χαλαρό τέμπο, να δώσει ευκαιρίες και σε άλλα νέα παιδιά, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη μέρα…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt