.:: Larisa Goal ::. Για ακόμη καλύτερα πράγματα ο Παναγροτικός…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
03 Σεπτέμβριος 2019

Για ακόμη καλύτερα πράγματα ο Παναγροτικός…

Προβολές: 1672

alt

Για ακόμη καλύτερα πράγματα ο Παναγροτικός…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η περσινή χρονιά στέφθηκε με επιτυχία για τον Παναγροτικό Νίκαιας ο οποίος και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία αλλά φέτος τα δεδομένα αλλάζουν μιας και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Τα συστατικά παραμένουν ίδια, με τον Βαγγέλη Μπρισίμη να παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων», το ντόπιο και συνάμα νεανικό στοιχείο είναι και πάλι έντονο αλλά σαφώς πιο «ψημένο» και με σύνθημα τη σκληρή δουλειά ο Παναγροτικός ετοιμάζεται για ακόμη καλύτερα πράγματα…


Συνεργασία με την ακαδημία Ολύμπικ…

alt

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγροτικός ήρθε σε συμφωνία με την ακαδημία Ολύμπικ εκεί όπου ο Στέλιος Τσινούδης με τον Αντώνη Κωνσταντίνου θα είναι οι υπεύθυνοι, θέλοντας να προσφέρουν και πάλι έργο μιας και τα παιδιά αυτά αποτελούν και το μέλλον…


Τα νέα πρόσωπα…

Καραφέριας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Κωνσταντίνου (Αετός Αμυγδαλέας), Αετόπουλος (από ομάδα της Θεσσαλονίκης), Χουσενάι (Ζάππειο).


Τα φιλικά:

5/9: Αργυροπούλι

8/9: Αμπελιά

12/9: Τσαριτσάνη

14/9: Πανιώνιος


Τι δήλωσαν…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία. Εμείς έχοντας ως βάση τη περσινή χρονιά γνωρίζουμε κάποια πράγματα παραπάνω. Θα στηριχθούμε και πάλι στα νέα παιδιά. Προσπαθούμε μέσα από τα τμήματα υποδομών να στηριχθεί και η ανδρική ομάδα. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από τη περσινή χρονιά και να το συνδυάσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».


ΠΑΥΛΟΣ ΨΑΘΑΣ

(Γεν. Γραμματέας):

alt

«Φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή χρονιά όπου επιτεύχθηκε ο στόχος που ήταν η παραμονή, σε μια χρονιά αναδιοργάνωσης όπου και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Όμως τη νέα χρονιά τα δεδομένα αλλάζουν, φυσικά παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, ποντάροντας πολλά στα νέα παιδιά αλλά μέσα από συλλογική προσπάθεια, έχουμε ως στόχο να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι να αλλάξουμε και κατηγορία…».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».

 

ΝΕΛΙ ΧΟΥΣΕΝΑΙ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Ήρθα σε μια ομάδα που απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΛ».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt