.:: Larisa Goal ::. Συνεργασία Απόλλωνα Λάρισας με Απόλλωνα Γαλήνης…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Σεπτέμβριος 2019

Συνεργασία Απόλλωνα Λάρισας με Απόλλωνα Γαλήνης…

Προβολές: 1288

alt

Συνεργασία Απόλλωνα Λάρισας με Απόλλωνα Γαλήνης…

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη πολυεπίπεδης συνεργασίας με τον Απόλλωνα Γαλήνης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Για τον λόγο αυτό το βράδυ της Πέμπτης (19/09) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά και του προέδρου της ομάδα της Γαλήνης κ. Ηλία Κυριακόπουλου, παρουσία του υπεύθυνου τεχνικού της Κ-19 κ. Βαγγέλη Στουρνάρα και των παραγόντων της Γαλήνης κ.κ. Κατσικάρη Βασίλη (αντιπροέδρου), Καραγεώργου Χρήστου (έφορου) και Μαλάκου Παναγιώτη (πρώην αντιπροέδρου).

Η συμφωνία πέραν των άλλων περιλαμβάνει παραχώρηση του γηπέδου της Γαλήνης για προπονήσεις της ομάδας Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και υλικό για την Γαλήνη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Μαντζανά.

Και φυσικά ηθική και αγωνιστική στήριξη στο σωματείο της Γαλήνης από την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Γαλήνης:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνει ότι από χθες ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και είναι πολύ σημαντικό για τις ερασιτεχνικές ομάδες του Νομού μας ομάδες του βεληνεκούς του Απόλλωνα Λάρισας να βοηθούν στην επίτευξη των στόχων τους και την ομαλή λειτουργία τους σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας καλή επιτυχία στην επίτευξη των φετινών του στόχων στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής».

Με εκτίμηση η διοίκηση του Απόλλωνα Γαλήνης

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt