.:: Larisa Goal ::. Ματσάρα στο Κουτσόχερο με πρωταθλήτρια χειμώνα τη Φορτούνα!!!
Περιφερειακό - Γ ΕΠΣΛ
22 Ιανουάριος 2018

Ματσάρα στο Κουτσόχερο με πρωταθλήτρια χειμώνα τη Φορτούνα!!!

Προβολές: 2156

alt

Ματσάρα στο Κουτσόχερο με πρωταθλήτρια χειμώνα τη Φορτούνα!!!

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα, Φορτούνα Κουτσοχέρου και Νίκη Κρήνης μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο ισόπαλο 2-2 στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣΛ.

alt

Αποτέλεσμα που διατηρεί τη Φορτούνα του Βασίλη Κυριάκου στην κορυφή της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας έτσι τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

alt

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τελειώσει το α΄μέρος με εξαιρετικό βολέ του Τσορογιάννη κάνοντας το 1-0, όμως στην εκπνοή του α΄μέρους ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια.

Μάλιστα στην επανάληψη οι «μπλε» πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Τσανάκα στο 60΄να γράφει το 1-2.

alt

Στο 75΄ο πολύπειρος Βασίλης Σαγώνας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πάντως οι άνθρωποι του Κουτσοχέρου εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Νικολάου μιας και ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων.

alt

Επίσης εκφράζουν τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Σκούπρα ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με ράγισμα στην κλείδα μετά από δυνατή κλωτσιά που δέχθηκε.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Β. Κυριάκος): Τσιάντας, Σκούπρας, Καπνόπουλος (55΄Σαγώνας), Τσιρογιάννης (70΄Φονιάς), Μητράκας, Τάσιος, Τσιάμης, Ξύτσας, Παζάρας, Τσιουτσιας (80’Τασιούλης), Μπαταβάνης.

alt

ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ (Σ. Τσιάρας): Καραστέργιος, Αλεξανδράκης, Γακόπουλος, Ζησόπουλος, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Πετρόπουλος, Τσανάκας Ι., Τσιάρας (88′ Μαργαριτόπουλος Κ.,), Τζερεμές (65′ λ.τ. Τσανάκας Χ.), Βάτσικας (82′ Σελήνης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt