.:: Larisa Goal ::. Κεραυνός… «χτύπησε» και το Δασοχώρι, χαμόγελα για Μάνδρα και Λάρισα ’88
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
24 Μάρτιος 2019

Κεραυνός… «χτύπησε» και το Δασοχώρι, χαμόγελα για Μάνδρα και Λάρισα ’88

Προβολές: 2370

alt

Κεραυνός… «χτύπησε» και το Δασοχώρι, χαμόγελα για Μάνδρα και Λάρισα ’88

Ο πρωτοπόρος Κεραυνός Δένδρων ξεπέρασε ανώδυνα και το εμπόδιο του ιδιαίτερα φορμαρισμένου τον τελευταίο καιρό Ατρόμητο Δασοχωρίου μιας και επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και συνεχίζει ακάθεκτος στον δρόμο προς τον τίτλο (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 4ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους «κίτρινους» να εμφανίζονται πιο ουσιαστικοί και να φτάνουν έτσι στη νίκη απέναντι σε έναν Ατρόμητο που πούλησε... ακριβά το τομάρι του και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του παρουσία.

Το σκορ άνοιξε στο 31΄ο Πέρπερας μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ γράφοντας το 0-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπάκου αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Γκαμπέτας κάνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 70΄με τον Δάμτσα σε 1-2 ενώ στην εκπνοή του αγώνα λίγο έλειψε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Φραγκογούλας δεν κατάφερε να χρισθεί σκόρερ σε μια μοναδική ευκαιρία για γκολ.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Ν., Χατζημπύρος): Καλογιάννης, Ήσυχος (60΄Κωσταρέλος), Καραγιώργος, Παππάς, Γεωργούλας, Βάνης (70΄Παπαγιάννης), Σακελλαρίου, Φραγκογούλας, Παπαθανασίου, Καρυώτης (65΄Δάμτσας), Τανάγιας.

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης): Ράγιας, Μπάκου, Γκαμπέτας, Τασιούλας, Καλέσης Απ., Γκάτης, Σερδένης (35' Κωστάκης), Πέρπερας, Βόραδας, Τσιάτας (35' Σκριάπας), Καλούπας (80' Κουτούκας).


ΜΑΝΔΡΑ 7

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ 1

Αυτή τη φορά η Μάνδρα είχε ουσία στο παιχνίδι της και έφτασε με εντυπωσιακό τρόπο στη νίκη απέναντι στον Μαρίνο Αντύπα τον οποίο και συνέτριψε με το εμφατικό 7-1!

Αναμέτρηση στην οποία έλαμψε το άστρο του ικανότατου επιθετικού Βαγγέλη Παπανικολάου ο οποίος σημείωσε χατ τρικ (2', 47', 49') και έφτασε έτσι τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Άγγελος Μπατζιανούλης σκόραρε δις (20΄, 85΄) ενώ χρίσθηκαν σκόρερ και οι Τεκέδης (15΄) και Πικούλης (80΄).

ΜΑΝΔΡΑ (Β. Κυριάκος): Ράιδος (70' Κιτσόπουλος), Ζούγκα Μ. (70' Φασούλας), Τζήκας, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Οσμάνι, Αλκία, Τεκέδης (75' Φωτάκης), Πικούλης, Παπανικολάου, Μπατζιανούλης, Ζούγκα Μ. (55' Παπαδόπουλος Γρ.).


ΛΑΡΙΣΑ ’88 3

ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2

Αν και η Λάρισα ’88 έκανε τα εύκολα-δύσκολα τελικά κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας.

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, με τους «βυσσινί» να ξεκινάνε με επιθετικές διαθέσεις στο ματς πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Καλαπανίδα και Τζαφάλια.

Στην επανάληψη ο Τζαφάλιας και πάλι βρήκε δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Κάπου εκεί επαναπαύτηκαν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα οι του Μαχητή να σημειώσουν δύο τέρματα με τους Κοτάκο και Τζουρμακλιώτη αλλά το 3-2 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΛΑΡΙΣΑ 88’ (Γ. Ρήγας): Χάμος, Χαρμαντζής (51’ Μπράτσος), Ναστούδης (64’ Κεϊμαλής), Καλαπανίδας, Σδράλης (76’ Σγουρός), Σπανός, Λεμονής, Καραμπλής, Τζαφάλιας, Τσίντζος (56’ Κούκος), Κωνσταντίνου.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κ. Τσιουτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Τάτσιος, Παπαδημητρίου Χ., Παπαδημητρίου Σ., Κατσιαβριάς, Ντουρούμογλου, Τζορμακλιώτης, Κοτάκος, Θεοδώρου, Φανίδης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt