.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-1η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
30 Σεπτέμβριος 2020

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-1η αγωνιστική)…

Προβολές: 3157

alt

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-1η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της “DETOX”-Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΑΖΙΩΤΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Ανήμερα των γενεθλίων του ο «Μάγα» πέρα από γλυκά στα αποδυτήρια, κέρασε… και μια σπέσιαλ εμφάνιση στους συμπαίκτες του, με το κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί η απόκρουση στο χτύπημα πέναλτι του μετρ του είδους Κολοβού. Ξεκίνησε «ζεστός» στη νέα του ομάδα και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη στη συνέχεια…


2. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΟΥΦΧΑΡΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Τι κι αν έκανε ελάχιστες μόνο προπονήσεις, τι κι αν δεν γνωρίζει καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του με εξαίρεση τα «χόμπιτ» , ο υψηλόσωμος αμυντικός της Αμπελιάς ήταν συγκλονιστικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αβέρωφ, βοηθώντας σημαντικά στα μετόπισθεν.


3. ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Ο «Κάκα» στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα «χρώματα» της Αστραπής επιβεβαίωσε πως αποτελεί μια σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια εκεί στα αριστερά. Αμέτρητες κούρσες, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και γενικά ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του κίνηση.


4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Ρίχθηκε άρον άρον στη μάχη της Φαλάνης ελέω του τραυματισμού του Μαντζαφούλη, μπήκε κατευθείαν στο πετσί του ματς και συνάμα του ρόλου και ανταποκρίθηκε ιδανικά στα αμυντικά του καθήκοντα, καθαρίζοντας… ουκ ολίγες επικίνδυνες καταστάσεις.


5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΤΑΣ

(Αβέρωφ)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους «μπλε» μιας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στα χασομέρια και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του στην πρεμιέρα απέναντι στην Αμπελιά. Μάλιστα φρόντισε να διακριθεί και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δίνοντας σημαντικές λύσεις…


6. ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Ο «μικρός» έλαμψε… με την παρουσία του στη νίκη της Αστραπής επί του Αμπελωνιακού καθώς «όργωσε» τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, είχε πολλά τρεξίματα και έβγαλε… τρομερή ενέργεια σε ένα ματς που «έπεφταν» κορμιά αλλά αυτός δεν χαμπάριαζε και πολλά.


7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

(Φαλανιακός)

alt

Φουριόζος ξεκίνησε ο «κοντός» στο φετινό πρωτάθλημα και με δύο ασίστ στα πρώτα 17΄, έβαλε το δικό του λιθαράκι προκειμένου ο Φαλανιακός να βάλει τις βάσεις για την πρώτη του νίκη απέναντι στον Πύρρο. Μια «γεμάτη» εμφάνιση από έναν παίκτη που δείχνει ορεξάτος από την προετοιμασία κιόλας…


8. ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

(Δωτιέας Αγιάς)

alt

Ο «Τσίρο» με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σφράγισε… το τρίποντο του Δωτιέα Αγιάς κόντρα στο Βλαχογιάννι. Ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες, πήρε πολλές πρωτοβουλίες και έδειξε πως και φέτος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας των «κόκκινων».


9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΤΑΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Κοντός αλλά θαυματουργός ο ταχύτατος επιθετικός της Νίκαιας και με τα δύο γκολ που πέτυχε, συνέβαλλε τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή-νίκη των «πράσινων» μέσα στο Αργυροπούλι. Παίκτης που έκανε τη διαφορά και έχει πολλά να δώσει καθώς στη Νίκαια αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά.


10. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΚΟΣ

(Φαλανιακός)

alt

Από κει που τελείωσε την περσινή σεζόν-πρώτος σκόρερ με 20 τέρματα-ξεκίνησε ο ικανότατος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» καθώς σκόραρε δις στην ευρεία εκτός έδρας απέναντι στον Πύρρο. Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αντιλαμβάνεστε τι έχουν να πάθουν και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα, θα αναστενάξουν με δαύτον!!!


11. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Δαμασιακού για τον ικανότατο επιθετικό μιας και σκόραρε δις και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο σπουδαίο «διπλό» των «μπλε» μέσα στη Γιάννουλη.

Ένας δεινός εκτελεστής που όποια φανέλα κι αν φοράει, τη δουλειά του την κάνει καλά…


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

(Κιλελέρ)

alt

Ανακουφισμένο-χαρούμενο βρήκε τον «Τσιβό» το τελευταίο «σφύριγμα» της κα Τσιοφλίκη, με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία απέναντι στον Σμόλικα. Μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για φέτος, με παίκτες εγνωσμένης αξίας και ο «Τσιβό» καλείται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Πρώτο τεστ θετικό και οι «κιτρινόμαυροι» πάνε γι’ άλλα, με τον κόουτς να κρατάει γερά τα γκέμια…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt