.:: Larisa Goal ::. Απόδραση… με πρόκριση για τον Κεραυνό Δένδρων!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
22 Οκτώβριος 2020

Απόδραση… με πρόκριση για τον Κεραυνό Δένδρων!!!

Προβολές: 1444

alt

Απόδραση… με πρόκριση για τον Κεραυνό Δένδρων!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, γεμάτο συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, ο Κεραυνός Δένδρων ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Προοδευτικής Βερδικούσιας με 3-2.

alt

Ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, με τους «κίτρινους» του Μίλτου Ταυλαρίδη που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, να χαμογελάνε… στο φινάλε και συνεχίζουν έτσι στον θεσμό του Κυπέλλου.

alt

Από τη μεριά τους οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά αν και παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-2 σε 2-2 αλλά λύγισαν… στο φινάλε.

alt

Προβάδισμα για τον Κεραυνό…

Με επιθετικές διαθέσεις ξεκίνησαν στο ματς οι Βερδικουσιώτες με τον Μιχαλέ σε δύο περιπτώσεις (3΄, 5΄) να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Πασάλογλου.

Ο Κεραυνός απάντησε με τον ιδιαίτερα δραστήριο Καλέση (8΄, 18΄, 24΄) αλλά ο Νυχτερίδας ήταν σε ετοιμότητα.

alt

Για να φτάσουμε στο 31΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βόραδα, ο Στατήρης στην προσπάθεια του να απομακρύει τη μπάλα την έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας το για το 0-1.

alt

Ματσάρα στην επανάληψη…

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της επανάληψης για τον Κεραυνό μιας και στο 58΄ο Αχιλλέας Καλέσης με ωραία κεφαλιά πρόλαβε τον Νυχτερίδα μετά από έξοχη προσπάθεια του Πέρπερα κάνοντας το 0-2.

alt

Όμως οι Βερδικουσιώτες δεν πτοήθηκαν και απάντησαν άμεσα με τον Γιώργο Στατήρη στο 61΄με σέντρα-σουτ να μειώνει σε 1-2.

Και στο 69΄ο Μηνάς Συνάπαλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Δημήρης από τον Γκάτη και έφερε το ματς στα ίσια (2-2) δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

alt

Όμως στο 82΄ο Θάνος Τσούτσος που είχε περάσει ως αλλαγή εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πέρπερα μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Νυχτερίδα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3, με ένα καλό στο του Μπαρούτα στο 90΄να περνάει λίγο άουτ.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιώργου Αντωνίου που είχε βοηθούς τους Γρηγόρη Δεδικούση και Γιάννη Τάνα.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς):

alt

Νυχτερίδας, Μπακλαβάς, Φραγκογούλας Δ. (46΄Δημήρης), Στατήρης (76΄ Ζερδαλής Κ.), Γκουντιλιάνης (46΄Καρκατσέλας Σοφ.), Κουζιώνης, Οικονόμου Ν/Γ (60΄Μπαρούτας), Μιχαλές Δ., Συνάπαλος Μην., Καρκατσέλας Ν. (84΄ Μιχαλές Ν.), Δαούλας.

ΔΕΝΔΡΑ (Μ. Ταυλαρίδης):

alt

Πασάλογλου,Κωστάκης, Τασιούλας, Δασκαλόπουλος, Καρράς, Καλούπας (21΄λ.τ Παπαχατζής), Γκάτης, Γκαμπέτας (51΄Τσούτσος), Πέρπερας, Βόραδας (76΄Τσιγάρας), Καλέσης Αχ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt