.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
06 Μάρτιος 2020

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…

Προβολές: 1407

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-21η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (2ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΑΡΗΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ

(Ελευθεραί)

alt

Όσο και να μόχθησαν οι επιθετικοί της Γαλήνης, όσο και να πάλεψαν για να φτάσουν σε ένα γκολ, ο νεαρός πορτιέρο του Ελευθεραί βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και χάρη στις εξαιρετικές του επεμβάσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του.


2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Αμυντικά πήρε άριστα ενώ και στην επίθεση δεν πήγε πίσω αφού άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» και έδειξε τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Νέα Πολιτεία. Χαμηλό προφίλ, σεμνός και πάντα ουσιαστικός σε ότι κι αν κάνει…


3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΗΣ

(Πύρρος)

alt

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και ενέπνεε σιγουριά σε κάθε του κίνηση στα μετόπισθεν στο νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Προμηθέα. Δυναμικός αλλά άκρως αποτελεσματικός και έχει βρει τη χαρά του στον Πύρρο που διαπρέπει.


4. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΟΠΗΣ

(Βαμβακού)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ατρόμητος πήρε τα πάνω του και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να κατακτήσει τη νίκη στη γειτονική μονομαχία με την Αναγέννηση Φαρσάλων. Και αμυντικά όμως έδωσε πολύτιμες λύσεις.


5. ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ

(Λαρισαϊκός)

alt

Πέτυχε το μοναδικό τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αγίους Αναργύρους και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους «πράσινους» στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Και ο έμπειρος μέσος τραβάει μπροστά, αποτελώντας ένα σημαντικότατο κεφάλαιο για το νεοσμυρνιώτικο συγκρότημα.


6. ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΑΡΡΑ

(Πύρρος)

alt

Ντανιέλ ο τρομερός!!! Και στην ευρεία νίκη επί του Προμηθέα είχε τρελά κέφια, πέτυχε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νέα επιτυχία των «βυσσινί» που συγκλονίζουν με την αγωνιστική τους παρουσία. Και ο νεαρός άσος έχει βοηθήσει πολύ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


7. ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Ο ταχύτατος στράικερ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο εντός έδρας ματς με την Υπέρεια και έδωσε μια ακόμη νίκη στον Αστέρα. Παίκτης που μετακόμισε φέτος στο Μελισσοχώρι και έχει προσφέρει πολύτιμες λύσεις, παραμένοντας σταθερή αξία στο σκοράρισμα και όχι μόνο.


8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΣΣΑΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός της Νίκαιας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον θρίαμβο κόντρα στη Νέα Πολιτεία. Και μπορεί να μην σκόραρε αλλά κάθε στημένο πήγαινε συστημένο στην αντίπαλη περιοχή, θυμίζοντας έντονα τον Βαλμπουενά!


9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Ο «Κάρα» βρήκε τη χαρά του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γλαύκη καθώς σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τη Δόξα σε μια νίκη εκ του ασφαλούς. Έφτασε τα ένδεκα γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να κάνει καλά αυτό που ξέρει χρόνια τώρα.


10. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΗΣΟΥΛΗΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Μπορεί η Αστραπή να γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι με τη Νίκαια αλλά ο νεαρός επιθετικός έκανε και πάλι το χρέος του σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Παίκτης που πέρα από το πλούσιο ταλέντο του, διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα και θεωρείται δεδομένο πως θα μας απασχολήσει στο μέλλον.


11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ

(Βούναινα)

alt

Με τον «Ελέ» στη σύνθεση τους τα Βούναινα έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για το μέλλον. Γιατί και στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με το Ναρθάκι, έκανε τη διαφορά στην επίθεση καθώς σκόραρε δις και έφτασε έτσι τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα πιάνοντας κορυφή.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για το δημιούργημα του (βλέπε Παναγροτικός Νίκαιας) που διέπρεψε στο ντέρμπι με τη Νέα Πολιτεία και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο έμπειρος τεχνικός εμπιστεύεται με «κλειστά» μάτια τους νεαρούς άσους και αυτοί τον δικαιώνουν πανηγυρικά κάθε αγωνιστική. Και άπαντες ευελπιστούν να συνεχίσουν σε ανάλογους ρυθμούς…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt