.:: Larisa Goal ::. Με «Βενγκέρ» στον πάγκο και του χρόνου ο Ιπποκράτης…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
09 Ιούλιος 2020

Με «Βενγκέρ» στον πάγκο και του χρόνου ο Ιπποκράτης…

Προβολές: 1639

alt

Με «Βενγκέρ» στον πάγκο και του χρόνου ο Ιπποκράτης…

Με τον Θανάση Κολονιώτη στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Ιπποκράτης ο οποίος και πραγματοποίησε μια αξιόλογη πορεία την περσινή χρονιά στον μαραθώνιο της Α1 ΕΠΣΛ, στηριζόμενος κυρίως σε νέους και συνάμα φιλόδοξους παίκτες.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της λαρισινής ομάδας πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Οι εκλογές για ανάδειξη νέας δ/σης θα γίνουν τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε και λήγει η θητεία του παρόντος Δ.Σ.

β) Συζητήθηκαν οι στόχοι της ομάδας και ο τρόπος κάλυψης των εξόδων. Η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Α1 με υψηλούς στόχους διάκρισης. Η κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της είναι δεδομένη από πόρους που θα διαθέσουν τα μέλη της διοίκησης. Τα χρήματα θα καλύψουν τα έξοδα διαιτησίας, τα μεταφορικά των αγώνων, την έκδοση δελτίων και καρτών υγείας και την αγορά προπονητικού υλικού. Χρήματα για απόκτηση παικτών κι άλλες τυχόν παροχές δεν θα δοθούν.

γ) Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένει το ίδιο. Προπονητής ο κ. Θανάσης Κολονιώτης, το έργο του και η προσφορά του στην ομάδα κρίθηκε απ’ όλα τα μέλη με κολακευτικά σχόλια. Συνεργάτες του, ως τεχνικός σύμβουλος ο κ. Χρήστος Τασιούλης και ως τεχνικός διευθυντής ο κ. Γιάννης Εμμανουήλ. Η έναρξη της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί μόλις γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων. Θα αποχωρήσουν 4 παίκτες από την περυσινή ομάδα και θα αντικατασταθούν από καινούργιους οι οποίοι έχουν ήδη επιλεγεί.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt