.:: Larisa Goal ::. Με την ίδια φιλοσοφία η Προοδευτική Βερδικούσιας…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Σεπτέμβριος 2020

Με την ίδια φιλοσοφία η Προοδευτική Βερδικούσιας…

Προβολές: 498

alt

Με την ίδια φιλοσοφία η Προοδευτική Βερδικούσιας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για την Προοδευτική Βερδικούσιας η περσινή σεζόν εξελίχθηκε εξαιρετικά μιας και εξασφάλισε με σχετική άνεση την παραμονή στην κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα όπου ολοκληρώθηκε άδοξα εξαιτίας του κορονοϊού.

alt

Η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ, μια κατηγορία που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά, ξεκίνησε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και φυσικά η Προοδευτική δεν αλλάζει σκεπτικό και παραμένει πιστή στο πλάνο της.

Με τα δικά» της παιδιά, παιδιά κυρίως νεαρής ηλικίας που κατάγονται από τη Βερδικούσια, θα επιδιώξει να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θέλοντας φυσικά να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Θα πρέπει όμως και στη φετινή προσπάθεια να σταθούν αρωγοί άπαντες, από την Τοπική Κοινότητα, τον Δήμο Ελασσόνας, τους κατοίκους του χωριού μέχρι όλους όσους πρόσφεραν στη Βερδικούσια κατά το παρελθόν, γιατί πραγματικά γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και όλοι μπορούν να συνεισφέρουν ο καθένας από το δικό του μετερίζι…


Θετικά δείγματα…

Πάντως στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Προοδευτική, έδειξε θετικά δείγματα γραφής και σίγουρα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Δρυμός-Βερδικούσια 1-1

Βερδικούσια-Ακαδημία Ελασσόνας 2-2


Προωθήθηκαν δύο «λυκόπουλα»…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα δύο «μικροί» από την ακαδημία και πιο συγκεκριμένα οι 14χρονοι και πολλά υποσχόμενοι Νίκος Κόκκας και Νίκος Μιχαλές.


Τι δήλωσαν…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τους προπονητές, τους παίκτες που είναι πρωταγωνιστές και πάνω απ’ όλα υγεία μετά και την «περιπέτεια» που περνάμε με τον κορονοϊό, μέχρι τους παράγοντες που θυσιάζουν χρόνο και χρήμα παρά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε ως λαός αλλά και τους φιλάθλους που παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε μια ακόμη χρονιά με όρεξη και διάθεση για προσφορά, στην Α1 ΕΠΣΛ, σε μια κατηγορία που θέλουμε να αγωνιζόμαστε αν και φέτος τα δεδομένα αλλάζουν καθώς υπάρχει μια υποτίμηση της κατηγορίας ελέω της πανδημίας αλλά δεν μπορεί να πράξει και διαφορετικά η διοίκηση της Ένωσης καθώς προσαρμοζόμαστε άπαντες στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Και φέτος θα στηριχθούμε στα νέα παιδιά με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή, το υλικό είναι το ίδιο ενώ επέστρεψαν και οι Χριστόφορος Συνάπαλος, Νίκος Καρκατσέλας και Γιάννης Θάνος που απείχαν για διαφόρους λόγους.

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τη διοίκηση του κ. Τάκα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για 22η συνεχόμενη χρονιά, τους παράγοντες και ιδιαίτερα τους Χρήστο και Ηλία Κατίνα, τον Ηλία Τέλιο για τη στήριξη του στην ακαδημία καθώς επίσης και τους πατεράδες-φιλάθλους Δημήτρη Καρκατσέλα και Γιάννη Νυχτερίδα που δεν έχασαν κανένα ματς και μάλιστα βοήθησαν στη μετακίνηση των παικτών διαθέτοντας τα αυτοκίνητά τους.

Θέλω να συγχαρώ τους παλαίμαχους της Προοδευτικής Βερδικούσιας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήραν με την έκδοση του βιβλίου «Προοδευτική Βερδικούσιας 1970-1977» ευελπιστώντας να υπάρξει και συνέχεια.

Φυσικά θέλουμε κοντά μας για μια ακόμη χρονιά και το Τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας αλλά και τον Δήμο Ελασσόνας να μας στηρίξουν όπως μπορούν και υλικά αλλά και ηθικά.

Τέλος να ευχαριστήσω το Larisagoal.gr και εσένα προσωπικά Σάκη που «ματώνεις» περισσότερο απ’ όλους διαθέτοντας χρόνο και χρήμα και σε τιμάει που είσαι Βερδικουσιώτης».


ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ:

alt

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιστρέφω στο χωριό με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό πως την ομάδα απαρτίζουν παιδιά αποκλειστικά από το χωριό και μέσα από συλλογική προσπάθεια, εκτιμώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…».


ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΖΙΩΝΗΣ:

alt

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα ευχαριστιόμαστε άπαντες, με στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».


ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΙΛΙΑΝΗΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Για εμάς οι στόχοι φέτος είναι συγκεκριμένοι αφού και φέτος θα στηριχθούμε στα δικά μας μπράτσα και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια, παρά μονάχα σκληρή δουλειά…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt