.:: Larisa Goal ::. Μεταγραφή… μιας πόρτας!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
10 Ιανουάριος 2012

Μεταγραφή… μιας πόρτας!

Προβολές: 1062

alt

Μεταγραφή… μιας πόρτας!

Τον δρόμο που χάραξαν αρκετοί έως τώρα με κοινό δρομολόγιο Μακρυχώρι-Παραπόταμος, ακολούθησε και ο έμπειρος μέσος Νίκος Φουσίκας ο οποίος και θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες με τη φανέλα του Κεραυνού.

Αυτή ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση για το συγκρότημα του Κώστα Μπακατσή που έχει υψηλές βλέψεις και ο Μακρυχωρίτης μέσος μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στους «κυανέρυθρους».Μάλιστα ο ίδιος έχει πλούσιο βιογραφικό μιας και έχει περάσει από του ερασιτέχνες του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, και του ΠΑΟ Δάφνη Αθηνών, ενώ επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Αετού, από όπου και είχε ξεκινήσει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η διοίκηση του Κεραυνού Παραποτάμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του Νίκου Φουσίκα, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Ψάχνεται… για επιθετικό
Ο Κεραυνός δεν σταματά εδώ, καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας με δύο ονόματα να βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Κώστα Μπακατσή.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt