.:: Larisa Goal ::. Ο Γκαραγκούνης τους έδωσε το φιλί της ζωής…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Ιανουάριος 2012

Ο Γκαραγκούνης τους έδωσε το φιλί της ζωής…

Προβολές: 1639

alt

Ο Γκαραγκούνης τους έδωσε το φιλί της ζωής…

PHOTO: ALEXADROS ZAGAS

Η κεφαλιά του Μάκη Γκαραγκούνη στο 90΄μετά από χτύπημα κόρνερ του Αμαρλαριώτη ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση των Ατρόμητων/Θύελλα με τη Δάφνη Γλαύκης με τη λαρισινή ομάδα να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη με 1-0.

alt

 

Μια νίκη που δίνει το δικαίωμα στο συγκρότημα του Θοδωρή Βουτυρίτσα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία ενώ στην αντίπερα όχθη οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τζιότζιου που πήγαιναν με «σπασμένα» φρένα το τελευταίο διάστημα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

alt

alt

alt

 


 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γιάντσης ο οποίος απέβαλε τους Βασιλάκη 70΄και Κατσικάρη 90΄της Γλαύκης. Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Γρηγοριάδης και Τσαμπάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ

(Θ. Βουτυρίτσας): Καλιμάνης, Κουτζιούμης (46΄λ.τ Μπέκος), Αλεξόπουλος (70΄Αμαρλαριώτης), Κατσιάνος, Γκαραγκούνης, Παπαοικονόμου, Ζησάκης, Βουτυρίτσας (85΄Νταφόπουλος), Κοκάλας, Γκουντάρας, Διαμαντής.

ΓΛΑΥΚΗ

(Δ. Τζιότζιος): Κωνστάντος, Τσιώλης Ν. (60΄Σπανούλης), Καραγιάννης, Πρασσάς, Μπαρτζιάλης, Τζιότζιος (85΄Μητροδήμος), Βασιλάκης, Βράκας, Τσαγκάλης (70΄Κατσικάρης), Γκουζιώτης, Καλιμάνης.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt