.:: Larisa Goal ::. Παραμένουν ζωντανοί οι Ταμπακιώτες…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
24 Μάρτιος 2012

Παραμένουν ζωντανοί οι Ταμπακιώτες…

Προβολές: 2222

alt

Παραμένουν ζωντανοί οι Ταμπακιώτες…

PHOTO: KOSTAS VILLA

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι Αμπελόκηποι καθώς επικράτησαν με 2-0 του Ελευθεριακού στο ντέρμπι ουραγών και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

alt

Σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ κυρίως με τον Σαμαρά.

alt

Όμως στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα του Γιάννη Κυρμιτζόγλου ανέβασε στροφές και στο 60΄πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τσίλη.

alt

Τη νίκη των «ερυθρολεύκων» σφράγισε στο 70΄ο Βαγιούλης διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

alt

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βαλιώτης Αντ. για τον οποίο εξέφρασαν παράπονα οι άνθρωποι του Ελευθεριακού. Βοηθοί ήταν οι κ.κ. Νατσιούλας και Καραγιάννης Χ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γ. Κυρμιτζόγλου): Κουσιάς Κ., Κουσιάς Γ., Τσάντος, Ντουρουντάκης, Τσίλης, Καρβουνάρης (30΄Τσιάμης Β.), Τριτάρης Β., Ρίζος, Τριτάρης Α. (46΄Καραπετσάνης), Βαγιούλης, Λέντζας (46΄Αναστασάκης).

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ (Β. Ρακιντζόγλου): Συράκης, Καραγιαννόπουλος, Φώλιας, Δεληγιάννης Δ., Παπαχρήστος (65΄Ευαγγέλου), Αποστολάρας, Χριστοδούλου(75΄Τζιούρας), Γουργιώτης, Σαμαράς, Δεληγιάννης Β. (30΄Πικούλης), Μητρακόπουλος.

Αποχώρησε ο Ρακιντζόγλου…

alt

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Ρακιντζόγλου υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Ελευθεριακού επικαλούμενος λόγους ευθιξίας και αξιοπρέπειας, ευχαριστεί διοίκηση και παίκτες για τη συνεργασία και εύχεται δε καλή συνέχεια.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt