.:: Larisa Goal ::. «Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας…»
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
14 Σεπτέμβριος 2011

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας…»

Προβολές: 1160

alt

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η παρουσία του Σπύρου Μπέλτσιου στη Δόξα Αργυροπουλίου, προσδίδει ποιότητα στους «κιτρινόμαυρους» μιας και πρόκειται για έναν προικισμένο παίκτη που ξέρει καντάρια μπάλα.

Ο ίδιος που έχει αφήσει πίσω του την περσινή απογοητευτική χρονιά, έχει ξεκινήσει φουριόζος φέτος, δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας αλλά και των φιλικών αναμετρήσεων. Και η αλήθεια είναι πως ο καλός «σπίθας» έχει λείψει από τη Δόξα που κοιτάζει φέτος ψηλά και φυσικά ο ίδιος θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ροδιακό ήταν και πάλι εξαιρετικός και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως η πρόκριση ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι καταμαρτυρά το τελικό 1-0 αφού απωλέσαμε σημαντικές ευκαιρίες αλλά ατυχήσαμε αφού πέσαμε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Όπως και να ’χει αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μιας και κυμάνθηκε και πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό φανερώνει πως βαδίζουμε σωστά».

-Φέτος η Δόξα ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Τι πιστεύεις πως μπορεί να καταφέρει;

-Το γεγονός πως πέρσι η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με αποτέλεσμα να τερματίσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταδεικνύει πως και δυνατότητες διέθετε αλλά και τη δυναμική σαν ομάδα. Από τη στιγμή λοιπόν που μπήκαν οι βάσεις λογικό και επόμενο ήταν ο πήχης να ανέβει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μιας και το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

-Την Κυριακή ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δήμητρα Γιάννουλης μέσα στο «σπίτι» σας. Πως βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

-Κάθε πρεμιέρα κρύβει τις δυσκολίες της και κάτι ανάλογο να συμβεί και την Κυριακή. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα με τη συμπαράσταση του κόσμου και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις…

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt