.:: Larisa Goal ::. Εξαιρετικές νεανικές προσθήκες για τον Ηρακλή Λάρισας!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
07 Ιούλιος 2017

Εξαιρετικές νεανικές προσθήκες για τον Ηρακλή Λάρισας!

Προβολές: 2515

alt

Εξαιρετικές νεανικές προσθήκες για τον Ηρακλή Λάρισας!

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά από μια σειρά ανανεώσεων, προχώρησε και σε καινούριες προσθήκες εντάσσοντας στο δυναμικό του τρεις άκρως ταλαντούχους παίκτες που αναμένεται να τον βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων που θα θέσει στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ.

alt

Η ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Αναστασίου Βασίλη, γεννημένος το 1998, με θητεία στην Κ20 της ΑΕΛ που πέρυσι αγωνιζότανε στο Ελευθεραί, και τους μεσοεπιθετικούς Κοντοθανάση Δημήτρη, γεννημένο το 1999, με θητεία στην Κ20 του ΠΑΟΚ που πέρυσι αγωνιζότανε στο Βλαχογιάννι και Παπαγιαννούλη Στέφανο, γεννημένο το 1999, με θητεία στην Κ20 της ΑΕΛ και στην Τσαριτσάνη.

alt

Οι τρεις νέοι ηλικιακά ποδοσφαιριστές, ξεχώρισαν την προηγούμενη περίοδο με τις ομάδες που αγωνίσθηκαν και ο Ηρακλής ‘’επενδύοντας’’ σε νέους ηλικιακά και με ταλέντο ποδοσφαιριστές, τους ενέταξε στο δυναμικό του. Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας τους καλωσορίζει στην οικογένεια του και τους εύχεται να είναι υγιείς και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες με την ομάδα του Ηρακλή».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt