.:: Larisa Goal ::. Κακαβίτσης ο «δήμιος» του Φαλανιακού!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
18 Νοέμβριος 2017

Κακαβίτσης ο «δήμιος» του Φαλανιακού!

Προβολές: 2802

alt

Κακαβίτσης ο «δήμιος» του Φαλανιακού!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο εξαιρετικός για μια ακόμη φορά επιθετικός που ακούει στο όνομα Γιώργος Κακαβίτσης ήταν ο «δήμιος» του Φαλανιακού καθώς σκόραρε δις (2΄, 27΄) και οδήγησε τον Σμόλικα σε μια μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στον συντοπίτη, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία τους «πράσινους».

alt

Σε ένα από τα καλύτερα τοπικά ντέρμπι των τελευταίων ετών που είχε τρία γκολ, ευκαιρίες εκατέρωθεν, πάθος, δυνατές προσωπικές μονομαχίες και μια κατάμεστη κερκίδα θυμίζοντας κάτι από τα παλιά, με τους παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη να έχουν ουσία στο παιχνίδι τους και να φτάνουν στην επικράτηση, μια επικράτηση με πολλά οφέλη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

alt

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου 0-2, έδειξε ψυχραιμία, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα.

alt

Ο «Κάκα» έδειξε τον δρόμο…

Μόλις στο 2΄ο Γιώργος Κακαβίτσης βρέθηκε απέναντι από τον Βαϊο μετά από κακή εκτίμηση της άμυνας του Φαλανιακού και με σουτ έκανε το 0-1 παρά την προσπάθεια του έμπειρου πορτιέρο.

Λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να απαντήσουν άμεσα και στο 4΄το σουτ του Πανταζή Γ. έφυγε μόλις άουτ.

Στο 14΄ο Κακαβίτσης προσπάθησε να σκοράρει βλέποντας εκτός εστίας τον Βαϊο αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο ενώ στο 15΄ο Κατσαρός σούταρε ο Βαϊος απέκρουσε προς στιγμήν, ο Κακαβίτσης που καραδοκούσε πέτυχε γκολ αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον κ. Κοτούμπα.

Στο 25΄ και πάλι ο Πανταζής Γ. δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να φεύγει άουτ και στο 27΄ο “Killer” Κακαβίτσης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Σκούπρα έκανε το 0-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Φαλανιακός λίγο έλειψε να μπει ξανά στο ματς στο 43΄αλλά πρώτα ο Καραναστάσης και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι απομάκρυναν την προσπάθεια του Σουλιώτη.

alt

Αγωνία μέχρι το τέλος…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ ο Κακαβίτσης έχασε… μοναδική ευκαιρία για το 0-3 αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία και σα να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 στο 50΄χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Παπαγεωργίου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αλεξανδρής από τον Κολοβό.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια «άγρια» ομορφιά με τους γηπεδούχους να αναζητούν το γκολ της ισοφάρισης έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Παπαγεωργίου και Αλεξανδρή και τους παίκτες του Σμόλικα να αρκούνται στις αντεπιθέσεις «φωτιά» εκεί όπου Λιούσκας και Ταστεμερίδης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να βρούνε δίχτυα με το 1-2 να μένει ως το τέλος.

Η διαιτησία

alt

Άψογη η διαιτησία του Θανάση Τζήλου που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Τέγο και Δημήτρη Κοτούμπα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του ρέφερι Αντώνη Κορέστη με τους διαιτητές να αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς):

alt

Βαϊος, Μαχαίρας, Παπαγεωργίου (87΄Γκάζι), Κολοβός, Σουλιώτης, Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Πάνου (46΄Παπαδόπουλος, 70΄λ.τ Αλατάς), Αλεξανδρής, Πανταζής Η. (46΄Πανταζής Θ.), Λυγούρας.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης):

alt

Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Μπαλαμώτης (90΄Τανάγιας Χ.), Ταστεμερίδης, Κατσαρός (77΄Ζιώγας), Τάχας (68΄Βενέτης), Κακαβίτσης (93΄Τεκέδης), Λιούσκας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt