.:: Larisa Goal ::. Σημαντικά τρίποντα για Φαλανιακό, Σμόλικα, Αμυγδαλέα και Δωτιέα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
24 Μάρτιος 2018

Σημαντικά τρίποντα για Φαλανιακό, Σμόλικα, Αμυγδαλέα και Δωτιέα…

Προβολές: 1529

alt

Σημαντικά τρίποντα για Φαλανιακό, Σμόλικα, Αμυγδαλέα και Δωτιέα…

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Λυγούρα στο 29΄το οποίο κέρδισε ο Λεσάι από τον Νούσια και αμφισβήτησαν έντονα οι Τσαριτσανιώτες, ο Φαλανιακός υπέταξε τον πρωτοπόρο Οικονόμο επικρατώντας με 1-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α΄ΕΠΣΛ).

Μια παλικαρίσια νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» που πιστοποίησαν την ανοδική τους πορεία το τελευταίο διάστημα απέναντι στους «πράσινους» που είχαν περισσότερο το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλου τη ΕΠΣΛ την ερχόμενη Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 70΄ο Οικονόμος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίσθηκε ο Γκαμπέτας και ενώ είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Γεωργούλας Μαχαίρας, Κολοβός, Σουλιώτης, Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β., Μπλέντι, Λεσάι (90΄Πάνου), Ιωαννίδης (93΄ Βογιατζής), Δημητρέλης (64΄Λυγούρας Χ.).

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Δραχαλίβας (46΄Γκαμπέτας), Πούτας (56΄Ντούφας), Παπαγεωργίου (56΄ Μιφτάρι), Χάμος, Νάνος (64΄Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 3

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0

Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Τύρναβος στη γειτονική μονομαχία με το Αργυροπούλι καθώς επιβλήθηκε με 3-0 και έδωσε έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Αναμέτρηση η οποία κρίθηκε από το α΄ κιόλας μέρος μιας και οι Τυρναβίτες μπήκαν δυνατά και μόλις στο 16΄ο Βαγγέλης Τζιόλας με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 29΄ο Αλέξης Τσούτσας με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Λιάκου πέτυχε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 57΄ο Μιχάλης Γκαντρής με ωραίο σουτ απέναντι σε μια Δόξα που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Ν. Αλεξούλης): Πααγιωτόπουλος, Λιάκος, Μπάκος (67΄Καραλής), Γαλάνης, Μαυροδήμος, Γανός, Νάτσης, Καλέσης, Τζιόλας (89΄Τατσελάρι Ρ.), Γκαντρής (85′ Τατσελάρι Λ.), Τσούτσας (76΄Ντουνούδης).

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Κακαζούκης, Καφφές (60΄λ.τ Ματθαίου), Περήφανος, Σαϊτης, Μπαχτσιβάνος (46΄Καραγκούνης), Μίζα, Ταρταμπούκας, Ζάχος (72΄Βουγιατζής), Κόκορας, Ραμάι (76΄Φουρτούνας).

 

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 2

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 0

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς μιας και υπέταξε και τον Δαμασιακό με 2-0 και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Ο Γιώργος Τσατσαλίδης ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αγιώτες καθώς σκόραρε δις (30΄, 75΄) αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τις πάσες των Χαλάτση και Υφαντή ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για μα σκοράρουν, με τον Δαμασιακό να κινείται σε ρηχά νερά.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Γούτος Ν. (75’Παππάς), Γούτος Β. (82΄Σούλι), Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας, Χαλάτσης (60΄Φλέγκας), Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Υφαντής, Μαλάκος (80΄Μπέτσης).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Σουγλής Κ. (70΄Μπακαϊμης), Ντόκος, Οικονόμου (85΄Αγραφιώτης), Ιωαννίδης (55΄Μούτσιος), Τσιάλτας (70΄Δεληχάς), Γεωργαντζιάς, Λούτσος, Δούκας, Μόκας, Τσεκούρας.

 

ΛΑΡΙΣΑ 2012 1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 1

Δεν ανέδειξε νικητή η λαρισινή μονομαχία στο γήπεδο της Ραχούλας με τη Λάρισα 2012 και τον Ηρακλή Λάρισας να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Παιχνίδι που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης.

Το σκορ άνοιξε ο Ξέρρας για τους γηπεδούχους στο 25΄ αλλά οι «κυανόλευκοι» που είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο α΄μέρος, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον Γιαννακόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Βασ., Φλώρος Αντ., Φλώρος Παν. (50΄ Μανακούσιος Θ.), Σελήνης, Φλώρος Παντ., Μολάς, Τσιάκος (85΄ Μπέης), Κίτσος Δ. Μπόντε, Ξέρρας (65΄Κίτσος Παν.).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μπάμης (80΄Χρηστίδης), Κοντοθανάσης, Γκιουρσάνης, Φώτος, Ζαφειρίου (85΄Νάστας), Αποστόλου.

 

ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 2

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν στο Συκούριο ο τοπικός Κίσσαβος και η Δόξα Βλαχογιαννίοι καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Αποτέλεσμα με παρενέργειες για τους Συκουριώτες μιας και μετά το τέλος του αγώνα αποχώρησε το τεχνικό δίδυμο των Φεραίου Γιαννακού-Λευτέρη Τέα ευχαριστώντας τόσο τη διοίκηση, όσο και τους παίκτες για τη συνεργασία που είχαν και εύχονται ότι καλύτερο στη συνέχεια.

Η Δόξα που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις με τον Γιώργο Μπαντή αλλά ο Κίσσαβος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 47΄με τον Τσιανάκα και να φέρει τούμπα το ματς στο 65΄με τον Αποστόλη Γκαμπέτα.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 67΄ο Πολύκαρπος Δραγατσίκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάτση.

alt

Ο Κίσσαβος είχε δοκάρι στο 25΄με τον Δίχρη.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Δίχρης (60΄λ.τ Αργύρης), Κορδέλας, Μάντζαρης, Πλιάγκας (75΄λ.τ Καρβούνης), Πετράκης (35΄λ.τ Τζιούρας).

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Δραγατσίκης, Γεωργούλης (40΄Πάτσης), Μάρκου, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Φακίτσας Σ. (90΄Καλογιάννης), Μπαντής, Βίδρας, Τασιούλης (60΄Μωϋσίδης).

 

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ 1

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 25΄ο Ταξιάρχης Κλούρας μετά από έξοχο ομαδικό συνδυασμό, ο Αετός Αμυγδαλέας έκαμψε την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης και σκαρφάλωσε έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 85΄με τον Καρβούνη αλλά και ευκαιρίες για να σκοράρουν, όπως ευκαιρίες είχαν και οι «πράσινοι».

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Αμπατζίδης, Παραφέστας, Περδίκης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Φούντας (90΄Ευαγγελούλης), Γαρυφαλλόπουλος (83΄Ανδριανόπουλος), Καρβούνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέτζας, Πετράκης, Εμμανουήλ, Θώμος (87′ Σαμαράς), Μπάμπαλης, Γκαλγκανόπουλος, Κατσαμάγκας, Παπαγιαννούλης (46′ Μάτος), Τσαρούχας.

 

Π.Ο.Ε 0

ΣΜΟΛΙΚΑΣ 1

Το γκολ του Γιώργου Κακαβίτση στο 60΄με κεφαλιά «ψαράκι» μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ταστεμερίδη, ήταν αρκετό για να χαρίσει μια σημαντική νίκη με 1-0 στον Σμόλικα κόντρα στον Π.Ο.Ε.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά οι «πράσινοι» είχαν την ουσία και έδειξαν πως πανάξια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΟΕ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι. (83′ Σιαφαρίκας), Λαγός, Ποτόσογλου, Συνάπαλος (83′ Ντούμος), Γελαλής (60′ Μπαρλαγιάννης Ν.), Παναγιώτου (60′ Κυρίτσης Αθ.), Παπαχρήστος, Μπούνα, Ματούλας.

 

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μπαλαμώτης, Βενέτης (82΄Τεκέδης), Ταστεμερίδης (88΄Κόκκινος), Κατσαρός (43΄Ζιώγας), Τάχας (80΄Τσιρογιάννης), Κακαβίτσης, Λιούσκας.

 

ΒΟΥΝΑΙΝΑ 3

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στα Βούναινα μετά τη νίκη τους με 3-1 κόντρα στην ουραγό Νέα Πολιτεία και συνεχίζουν να μάχονται για τη σωτηρία τους.

Οι «βυσσινί» που ήθελαν μονάχα τους βαθμούς της νίκης κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Χατζηλιάδη στο 45΄να κάνει το 1-0 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-0.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τσανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Ραπτόπουλος (65' Καζάνι Κ.), Κατσιώτης, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ. (52' λ.τ. Γιουρούκης), Ξαφάρας, Χριστοδούλου, Μερτζανίδης Η., Τσανάς, Γκομοσίδης (65' Μερτζανίδης Φ.), Νταναβάρας (85' Ψαρρής).

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Β. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας (70' Μητσιούλης), Χλωρός, Ζήσης, Σιάρκος, Μπέτσης (50' Αντωνόπουλος), Πουρνάρας (50' Μαναός), Σκόμπας, Καλτσάς, Σκουλίδης (60' Φώτης), Πράπας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt