.:: Larisa Goal ::. Αλλάζουν τα δεδομένα στη Λάρισα 2012…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
30 Ιούλιος 2018

Αλλάζουν τα δεδομένα στη Λάρισα 2012…

Προβολές: 2255

alt

Αλλάζουν τα δεδομένα στη Λάρισα 2012…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με αρκετές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία ξεκίνησε η χρονιά για τη Λάρισα 2012, με βασικό μέλημα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει ως βασικό μέλημα μια άνετη παραμονή.

alt

Πρώτη και καλύτερη κίνηση αυτή στον πάγκο, με τον Αποστόλη Κορομηλά (έχει στο πλευρό ως στενό συνεργάτη τον Κώστα Κίτσα) που έβαλε το στίγμα του κατά τη «γέννηση» της λαρισινής ομάδας το μακρινό 2012, να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια με σκοπό να προσφέρει και πάλι έργο μιας και με το συγκεκριμένο σωματείο έχει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο».

Από κει και πέρα έγιναν ορισμένες σημαντικές προσθήκες, η διοίκηση στέκεται αρωγός και αυτό που απομένει είναι σκληρή δουλειά προκειμένου να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Βλιώρας (Τύρναβος 2005), Κουκουτσέλος (Συκούριο), Μπόντε (Μελισσοχώρι), Κόκκινος (Δωτιέας Αγιάς) ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές λογίζονται οι επιστροφές των Βαγγέλη Σκέντζα, Λευτέρη Βασιλείου, Κώστα Στρατινάκη και Παναγιώτη Μπαστούνη.


Τα φιλικά:

7/8: Βλαχογιάννι

21/8: Π.Ο.Ε

25/8: Δήμητρα Γιάννουλης

28/8: Φαλανιακός

4/9: Ηρακλής Λάρισας


Τι δήλωσαν…

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω «σπίτι» μου μετά από τρία χρόνια απουσίας, μια ομάδα με την οποία είμαι συναισθηματικά δεμένος μιας και έβαλα τις βάσεις για κάτι καλό το 2012 και καλούμαι τώρα και πάλι στα δύσκολα να προσφέρω έργο.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα είχε χαράξει άλλη φιλοσοφία αλλά φέτος τα πράγματα αλλάζουν και γυρίζουμε καθαρά στην έννοια που έχει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θέλουμε να στηριχθούμε στα δικά μας μπράτσα, με την άνετη παραμονή να είναι και ο βασικός μας στόχος.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τα χρόνια που παίζαμε εμείς μιας και τότε αποτελούσε το σκαλοπάτι για τη μετακόμιση σε μεγαλύτερη κατηγορία και ούτε λόγος να πάρουμε λεφτά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στο παλιό μοντέλο. Θέλουμε να παίξουμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να το απολαμβάνουμε όλοι, βάζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον…».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του Νομού. Φέτος τα δεδομένα αλλάζουν στην ομάδα, διατηρούμε χαμηλούς τόνους, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό με βασικό μέλημα την άνετη παραμονή, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΙΩΡΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στους κόλπους της ομάδας από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εδώ και μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο διεκδικώντας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΣ:

alt

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο να ευχαριστιόμαστε άπαντες, να εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει...».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt