.:: Larisa Goal ::. …με το ίδιο νόμισμα ο Ηρακλής!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Φεβρουάριος 2019

…με το ίδιο νόμισμα ο Ηρακλής!!!

Προβολές: 1395

alt

…με το ίδιο νόμισμα ο Ηρακλής!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε μια «γλυκιά» εκδίκηση από τον Σμόλικα μιας και πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το γήπεδο της Φαλάνης και ρέφαρε… έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα (3-1) του α΄γύρου.

alt

Μια νίκη πολύ σημαντική για τους παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου μιας και τους έφερε μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία στο Δαμάσι.

Αναμέτρηση στην οποία οι «κυανόλευκοι» που είχαν ορισμένα καλά διαστήματα, κατάφεραν στην επανάληψη να βρούνε δίχτυα και να φτάσουν στην επικράτηση αυτή.

alt

Στην αντίπερα όχθη ο Βασίλης Μπακογιάννης παρέταξε την ομάδα του με αρκετά νέα πρόσωπα ελέω απουσιών βασικών παικτών και μάλιστα μόχθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα και κρατάνε την καλή εμφάνιση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσο για το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και λογικό ήταν τόσο εξαιτίας της «παγωνιάς», όσο και του δυνατού αέρα που εμπόδιζε κατά πολύ τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

alt

Δυνατή εκκίνηση του Ηρακλή…

Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα είχε δύο καλές στιγμές με τους Λάμπρου (2΄) και Γκιουρσάνη (4΄) αλλά ο Γραβάνης ήταν σε ετοιμότητα.

Και στο 36΄ένα καλό σουτ του Χρηστίδη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γραβάνη με το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα του α΄μέρους, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κυρίως την ταχύτητα του Μακρή χωρίς να κάνουν ξεκάθαρη φάση.

alt

Ο «Φόρτο» έλυσε… τον γόρδιο δεσμό!

Στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια των «κυανολεύκων» στην επανάληψη, ευτύχησαν να πάρουν και προβάδισμα στο σκορ με κοντινό πλασέ του Νίκου Φορτομάρη μετά από προσπάθεια του Γκιουρσάνη γράφοντας το 0-1.

Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαφειρίου βρέθηκε φάτσα… με το δεύτερο τέρμα αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο Σμόλικας έβγαλε αντίδραση και στο 62΄ο Καραναστάσης πρόλαβε στην έξοδο τον Σέτζα και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ενώ στο 68΄οι «πράσινοι» άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το καλοχτυπημένο φάουλ του Κακαζούκη αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.

Και στο 74΄ένα καλό σουτ του Μακρή κατέληξε άουτ και έτσι ξέσπασε… η «πράσινη» μπόρα.

Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής έκανε σωστή διαχείριση και κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 91΄με ωραίο σουτ του Γιώργου Φώτου διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Μπουρουζίκα που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Μάνο και Γιώργο Αναστασίου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης):

alt

Γραβάνης, Τσιρογιάννης (59΄Ντούρας), Σέτζας, Καρέτζος, Σκούπρας, Γκατζιούρας, Μπέτσης, Μακρής, Κακαζούκης, Ζαμπέτας (72΄Μαχούχας), Γκατζούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος):

alt

Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Φορτομάρης, Μανιώτης (75΄Ντιντής), Γκιουρσάνης (92΄Δολιάνης), Νάστας, Χρηστίδης (80΄Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt