.:: Larisa Goal ::. Ο Φαλανιακός απέκτησε τον «Γέλα»!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
15 Ιούλιος 2019

Ο Φαλανιακός απέκτησε τον «Γέλα»!!!

Προβολές: 1692

alt

Ο Φαλανιακός απέκτησε τον «Γέλα»!!!

Ο Φαλανιακός προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση μιας και ενέταξε στο δυναμικό του τον νεαρό χαρισματικό Βερδικουσιώτη στην καταγωγή (θα συναντήσει πολλούς γνώριμους) μεσοεπιθετικό Νίκο Γελαλή ο οποίος και προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Φαλανιακού ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Νίκου Γελαλή.

Είναι γεννηθείς στις 8/2/1998 και αν και νεαρός σε ηλικία έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που τον κατατάσσει στους παίκτες που αποτελούν «πολυτέλεια» για την Α’ ΕΠΣΛ.

Αποτέλεσε μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων στο νομό μας και όχι μόνο. Με μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης ο Νίκος Γελαλής αποτελεί τη νέα μεταγραφή της ομάδας μας και έρχεται να αναβαθμίσει και άλλο το ρόστερ του σωματείου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Πελασγιώτιδα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Τύρναβο 2005, τον Ατρόμητο Παλαμά, τον ΠΟΕ και τελευταία του ομάδα ήταν την περασμένη σεζόν ο Δωτιέας Αγιάς. Αξίζει να αναφέρουμε πως συνεργάστηκε και κατά το παρελθόν με τον προπονητή μας κ. Τάσο Μπεριτζά και αυτό ήταν σημαντικό για να έρθει στον σύλλογό μας.

Η μεγάλη οικογένεια του Φαλανιακού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας».

*Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα, ο Νίκος Γελαλής (αριστερά) με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αστέριο Αμανατίδη (δεξιά).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt