.:: Larisa Goal ::. Ο Παγκαρλιώτας ήρθε, ο Μπουκουβάλας έφυγε…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
07 Οκτώβριος 2019

Ο Παγκαρλιώτας ήρθε, ο Μπουκουβάλας έφυγε…

Προβολές: 1455

alt

Ο Παγκαρλιώτας ήρθε, ο Μπουκουβάλας έφυγε…

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο του Δαμασιακού μετά την εντός έδρας ήττα από το Αργυροπούλι μιας και χώρισαν οι δρόμοι των «μπλε» με τον Δημήτρη Μπουκουβάλα που πρόσφερε πολλά.

Μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες η διοίκηση του συλλόγου βρήκε και τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του νεαρού τεχνικού Αλέξη Παγκαρλιώτα.

Η ανακοίνωση του «Μπούκου»:

«Μετά από μία φοβερή χρονιά πέρυσι με 15 ματς αήττητοι και φτάνοντας στη τεράστια επιτυχία του τελικού μετά από 50 χρόνια τα παιδιά και εγώ καταφέραμε κάτι μοναδικό! Δυστυχώς, φέτος λόγω εργασιών τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο δεν κατέστη δυνατόν η ομάδα να δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες λόγω δικαιολογημένων απουσιών σε προπονήσεις. Φυσικά, προηγείται στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η εργασία. Θαυμάζω τα παιδιά που δουλεύουν τόσο σκληρά και μπράβο τους… Η ομάδα σε όλη τη προετοιμασία είχε σοβαρές ελλείψεις από βασικούς παίκτες. Ακόμα και σε πολλές προπονήσεις ήμασταν λιγότερα από δέκα άτομα. Όπως γίνεται σαφές είναι πολύ δύσκολο μία ομάδα να πάει έτσι. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τα παιδιά που ζήσαμε υπέροχες στιγμές πέρυσι! Ευχαριστώ και τον υπέροχο κόσμο του Δαμασιακού που είναι καταπληκτικός! Πέρυσι, γράψαμε όλοι ιστορία βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι. Η ιστορία έγραψε μετά από 50 χρόνια τελικό για την ομάδα. Εις το επανιδείν».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt