.:: Larisa Goal ::. Ντούμπλαραν τις επιτυχίες «Πέλα» και Γλαύκη…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
15 Οκτώβριος 2018

Ντούμπλαραν τις επιτυχίες «Πέλα» και Γλαύκη…

Προβολές: 2254

alt

Ντούμπλαραν τις επιτυχίες «Πέλα» και Γλαύκη…

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Πελασγιώτιδα μιας και πέρασε «αέρα» από το Νέο Περιβόλι επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με το ευρύ 4-1 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 5ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους «πετεινούς» καθώς μόλις στο 2΄ο Ζυγογιάννης με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 42΄ ο Ποτός μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2.

Ο Αστέρας μείωσε προς στιγμήν σε 1-2 με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γούση αλλά στο 75΄ο Ποτός και πάλι που εντυπωσίασε με την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία έκανε το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Ζυγογιάννης λίγο πριν το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 14χρονος Τσιγγάνης είχε δοκάρι, αφήνοντας και πάλι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο επίσης 14χρονος Κουτσικούλης.

ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ (Β. Δραγατζίκης): Καρακυρίτσης, Μπαλατζάρας (65′ Αργύρης), Ψάρρας (80′ Αγγελίδης), Μάλτζαρης (75′ Σταμάτης), Νασιούλας, Γούσης, Ζιόμπουρας, Χατζόπουλος, Κοκότσικας, Τζέκας, Ακριβοσούλης (46′ Μπαλούλης).

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης, Γούργος (80′ Τέλλιος), Πατσώνης, Ζιούστης, Χατζηκαμαγιάννης (23′ λ.τ. Γκόγκος), Τσιγγάνης, Ποτός, Μούτος, Δαμασιώτης (82′ Νυχτερίδας), Ζυγογιάννης (85′ Κουτσικούλης).

 

ΧΑΛΚΗ 3

ΟΜΟΝΟΙΑ 1

Ο Ηρακλής Χάλκης πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα μιας και επικράτησε με 3-1 της Ομόνοιας.

Μάλιστα οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν και πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15΄με τον Ντριβαλά ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου στη συνέχεια.

Όμως λίγο πριν το φινάλε οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Χρήστου Βογιατζή.

Στην επανάληψη οι Χαλκιώτες ανέβασαν στροφές και πέτυχαν την ολική ανατροπή στο φινάλε με δράστες τους Καλογιάννη (80΄) και Γκογκότη (85΄).

Οι νικητές είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Βογιατζή Χ. καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Η. Αράπης): Κιλιργιώτης, Παπαδούλης (85’ Νικολαϊδης), Νικολούλης, Μούτσο, Βογιατζής Σ., Μπακαλούλης Δ., Τσιάντος, Θυμάκης (70’ Γκογκότης), Αγγελακόπουλος, Βογιατζής Χ. (80’ Μακρής), Καλογιάννης (83’ Ναλμπαντίδης).

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Στεφούδης, Μακρής, Γεωργατζάς (46’ Σταυροθόδωρος), Τσούκαρης (46’ Γκάμπριελ), Τσιάρας, Τζήμας, Αθανασιάδης (75’ Λαδόπουλος), Τριανταφύλλου, Παπαγιαννούλης (75’ Οικονόμου), Μακρυνίκας, Ντριβαλάς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 0

ΓΛΑΥΚΗ 2

Ακάθεκτη συνεχίζει η Δάφνη Γλαύκης καθώς πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο τη Νέας Πολιτείας επικρατώντας με 2-0 του νεανικού Τοξότη και παραμένει έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση με τα αδέρφια Νίκος και Βαγγέλης Τσιώλης να χρίζονται σκόρερ, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε μέρος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του 43χρονου Κώστα Νεμπεγλέρα ο οποίος δε λέει να σταματήσει, με την αγάπη του για τη στρογγυλή θεά να μην έχει όρια…

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Λάμπι, Παπαϊωάννου, Μελανός Ι., Μελανός Ν., Σούμας, Παπαδημητρίου, Μπαλαής, Βουλτσίδης, Γιώτης, Νάτσιος, Μπουρουτζίκας.

ΓΛΑΥΚΗ (Θ. Κυριακούλης): Κοσμάς, Κουτίνας, Τσιώλης Ευάγγ., Καραγιάννης, Αρβύθας, Νεμπεγλέρας, Τζιότζιος Β., Αδαμούλης, Τσιώλης Ν. (82′ Κοκκώνης), Τζιότζιος Ε., Μητροδήμος.

 

ΧΑΡΑΥΓΗ 1

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 1

Δεν ανέδειξε νικητή λαρισινή μονομαχία στο Θεσσαλικό με τη Χαραυγή και την Ανθούπολη να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με τους «βυσσινί» να παίρνουν την πρωτοπορία στο 43΄ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σκορδίλη ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Β. Καραφέρης): Καραφέρης, Τζούμπικας, Χατζηρούφας, Σπαρτής, Τσούτσος, Καφανέλης, Λόζιος, Φιλοκώστας, Καραμπουντάκης, Σκορδίλης, Ντόκος.

Έπαιξαν και οι: Τσαγγαλίας Κυριάκου, Αργυρούλης, Χοτάι.

*Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της Ανθούπολης εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Καρατζούκο ο οποίος υπέστη κάταγμα ωμοπλάτης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt