.:: Larisa Goal ::. Παίζει με άλλον «αέρα» το Δασοχώρι!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
17 Δεκέμβριος 2018

Παίζει με άλλον «αέρα» το Δασοχώρι!

Προβολές: 1089

alt

Παίζει με άλλον «αέρα» το Δασοχώρι!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σημαντική νίκη επί της Ραχούλας, ο Ατρόμητος Δασοχωρίου πέρασε «αέρα» από το γήπεδο της Ανθούπολης επικρατώντας της Λάρισας ’88 με το χορταστικό 4-2.

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Νίκου Χατζημπύρου που έχουν αφομοιώσει πλήρως αυτά που ζητάει, φτάνοντας έτσι σε μια ακόμη επικράτηση.

Το ματς κρίθηκε από το α΄κιόλας μέρος με τους «γαλάζιους» να προηγούνται με 0-3 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Σακελλαρίου (5΄), Φραγκογούλας (15΄) και Τανάγιας (35΄).

Οι «βυσσινί» αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν με το ξεκίνημα της επανάληψης με τον Κούκο σε 1-3 αλλά ο Κωσταρέλλος ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Αλεξανδρής ο οποίος αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι λίγο νωρίτερα, με τον Ντελή να αποκρούει.

ΛΑΡΙΣΑ ’88 (Ν. Μαλλικόπουλος): Χάμος, Σπανός (60’ λ.τ. Μπικιώτης Β.), Καλαπανίδας, Αλεξανδρής, Τζαφάλιας, Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Μπράτσος (40’ Σδράλης), Τσίντζος (80’ Αργυρούλης), Κούκος, Λεμονής.

ΔΑΣΟΧΩΡΙ (Ν. Χατζημπύρος): Ντελής, Τσαμούρας (70’ Μπάσιος), Παππάς (10’ λ.τ. Μαρογιάννης), Κωσταρέλλος, Ήσυχος, Γεωργούλας (60’ Καρυώτης Ν.), Φραγκογκούλας, Δάμτσας (65’ Φακής), Σακελλαρίου Χ., Τανάγιας, Κόμης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt