.:: Larisa Goal ::. Παλικαρίσια νίκη του Απόλλωνα Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
15 Δεκέμβριος 2019

Παλικαρίσια νίκη του Απόλλωνα Λάρισας…

Προβολές: 1338

alt

Παλικαρίσια νίκη του Απόλλωνα Λάρισας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μάρκ Σιφναίος στο 18΄μετά από γύρισμα του Γκουστάβο, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να υποτάξει τον φιλόδοξο φέτος Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας με 1-0.

alt

Μια παλικαρίσια νίκη που κατακτήθηκε δίκαια από τους παίκτες του Άριαν Μπελά καθώς έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο της Φιλιππούπολης, κοίταξαν τα μάτια τον «συνονόματο» και έχουν κάθε δικαίωμα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία μιας και αναρριχήθηκαν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

alt

Παρά τη νίκη οι Απολλωνιστές έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν… για τη διαιτησία του κ. Δραγούση τόσο για τη φάση του 2΄όπου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αγρόδημου στον Χατζή, όσο και για τη φάση του 24΄όπου ο Σιφναίος σκόραρε αλλά κακώς ο α΄βοηθός κ. Κωτούλας υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

alt

Πάντως οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν εκ νέου έχοντας ορισμένες καλές στιγμές κυρίως με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σιφναίο και Λίταινα.

alt

Όσο για τον Απόλλωνα Σμύρνης μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στην εκπνοή του α΄μέρους όπου ο Γκέκας απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπεντινέλι.

alt

Η διαιτησία

Με λάθη η διαιτησία του κ. Δραγούση που είχε βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα (ελέγχεται για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Σιφναίου στο 24΄) και Τσακίρη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο (53′ Καμπέρης), Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός (63′ Καρατάσιος), Λίταινας, Ναζίμ, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος (82′ Τασιούλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Βιτλής, Ζησόπουλος, Κύργιας, Αγρόδημος, Μπλάζιτς (53′ Μαρκόφσκι), Πατράλης (70′ Παυλίδης), Γιαννιτσάνης (61′ Μπαστιάνος), Μπεντινέλι, Βουό.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt