.:: Larisa Goal ::. Δυνατή προσθήκη για τον Δωτιέα…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
06 Ιούλιος 2020

Δυνατή προσθήκη για τον Δωτιέα…

Προβολές: 1536

alt

Δυνατή προσθήκη για τον Δωτιέα…

Δυνατά ξεκίνησε στο μεταγραφικό παζάρι η διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς μιας και ενέταξε στο δυναμικό της τον ταχύτατο μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Μακρή ο οποίος και αναμένεται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους «κόκκινους».

Η ανακοίνωση:

«Ο Δωτιέας Αγιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μακρή Κωνσταντίνο. Ο Κώστας είναι γεννημένος το 1998 στην Λάρισα και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Τυρνάβου, Ηρακλή Λάρισας, Δήμητρας Γιάννουλης, ΑΕΛ, Σμόλικα, Σέλλανα και μέχρι πρόσφατα με το Κιλελέρ.

Με την προσθήκη ενός ακόμα νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».

Η ανακοίνωση των «κόκκινων» για τον «Τσάτσα»:

Με αφορμή την αποχώρηση από τους αγωνιστικούς χώρους του έμπειρου στράικερ Γιώργου Τσατσαλίδη, η διοίκηση των «κόκκινων» προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Δωτιέα Αγιάς και όλα τα μέλη του σωματείου, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, τα παιδιά των ακαδημιών και σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος, οφείλουν ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Γιώργο Τσατσαλίδη για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο, αποτελώντας ποδοσφαιριστή-ορόσημο για τον Δωτιέα και την Αγιά την τελευταία δεκαετία.

Ο Γιώργος θα είναι πάντα ο ΑΡΧΗΓΟΣ του ΔΩΤΙΕΑ και για εκείνον η πόρτα του σωματείου θα είναι πάντα ανοιχτή. Του ευχόμαστε πάνω απ’ολα υγεία και οικογενειακή ευημερία. Και περιμένουμε τη στιγμή που θα επιστρέψει και πάλι με ενεργό ρόλο στην οικογένεια του ΔΩΤΙΕΑ.

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!»

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt