.:: Larisa Goal ::. …τους (Φ)αρμάκωσε
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
07 Ιανουάριος 2012

…τους (Φ)αρμάκωσε

Προβολές: 2139

alt

…τους (Φ)αρμάκωσε

PHOTO: KOSTAS VILLA

Ο Νίκος Φαρμάκας ήταν αυτός που στο 80΄ βρήκε δίχτυα και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου στην έδρα του Λαρισαϊκού με 2-1.

alt


Ιδανικό ξεκίνημα τη νέα χρονιά για τους παίκτες του Σωτήρη Κυρίτση οι οποίοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα απέναντι στους «πράσινους» του Γιώργου Λιάπη που έχουν τους ίδιους στόχους.

alt

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Νεοσμυρνιώτες με τον Περικλή Γκόλαντα να ανοίγει το σκορ στο 36΄ και λίγο αργότερα ο Δαλαμπύρας έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά η μπάλα κόλλησε πάνω στη γραμμή.

alt

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ο Χρήστος Κολοβός έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο φινάλε μίλησε ο Φαρμάκας.

alt

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

alt

(Γ. Λιάπης): Μόσιαλος, Ρούμπος, Σελήνης (70΄Νταής), Βλησαρούλης, Καραϊσκος, Τσακαβίτης, Γκόλαντας (87΄Παπαθανασίου), Γκέκας, Σβερκούλης, Δαλαμπύρας, Χριστιανίδης (75΄Κουτσιμάνης).

ΠΑΕΔ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

alt

(Σ. Κυρίτσης): Κουκούτσης, Ηλιόπουλος, Αποστόλου, Γκόγκας, Πρίφτης, Κολοβός, Περδικούλης (87΄Ζάχος), Βλασίδης, Φαρμάκας, Κατσαμάκας, Παπαστεργίου.


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt