.:: Larisa Goal ::. Καταγγελία Δαμασιακού για τη σημερινή διαιτησία…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
11 Οκτώβριος 2020

Καταγγελία Δαμασιακού για τη σημερινή διαιτησία…

Προβολές: 727

alt

Καταγγελία Δαμασιακού για τη σημερινή διαιτησία…

Με αφορμή τη διαιτησία των κ.κ. Μπουρουζίκα και Ντελέζο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φαλανιακό, η διοίκηση του Δαμασιακού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο αθλητικός όμιλος Δαμασιακού καταγγέλει την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αντιεπαγγελματική διαιτησία που παρευρέθηκε σήμερα στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Φαλανιακό.

Η διαιτησία των κ. Μπουρουζίκα (Διαιτητής) και κ. Ντελέζου (Α’ βοηθός) έδειξαν και με το παραπάνω την προτίμηση τους υπέρ του Φαλανιακού, κατάφεραν να επηρεάσουν και να υποβαθμίσουν την ισορροπία και την ποιότητα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά κυρίως να αντιμετωπίσουν με ασέβεια ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, η διαιτησία του Μπουρουζίκα κατέδειξε πέναλτι «εφεύρεση» στο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να υπάρχει καμία επαφή και χωρίς καμία απολύτως υπόδειξη για πέναλτι από τον β’ βοηθό κ. Μίχο και σαν να μην έφτανε αυτό σφύριξε ένα δεύτερο πέναλτι στο 90+2’ σε καθαρή φάση οφσάιντ που μάλλον ο κ. Ντελέζος είχε κοιμηθεί και άφησε την εξέλιξη της φάσης. Αναφερόμαστε σε δυο καθοριστικά χρονικά σημεία για την διεξαγωγή της συνέχειας ενός αγώνα.

Εν συνέχεια, κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών από ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού για το εν λόγω πέναλτι, ο κ. Ντελέζος έδειξε τον χαρακτήρα, το ήθος, την παιδεία και τον επαγγελματισμό του μέσα από την εξύβριση του στον ποδοσφαιριστή του Δαμασιακου Στέλιο Λούτσο με την έκφραση «άντε και γαμ**** ρε».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ωστόσο τον κ. Μίχο (Β’ βοηθός) για την άψογη διαιτησία καθώς ήταν ο μόνος που φέρθηκε ως επαγγελματίας.

Ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στην διοίκηση και την ομάδα του Φαλανιακού για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία»!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt