.:: Larisa Goal ::. Το σήκωσε… το τιμημένο!!!
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
23 Μαϊ 2011

Το σήκωσε… το τιμημένο!!!

Προβολές: 1745

alt

Το  σήκωσε… το τιμημένο!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO :KOSTAS VILLA

Ακόμα δεν έχουν κοπάσει  οι πανηγυρισμοί στο  στρατόπεδο του Αμπελωνιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ ΕΠΣΛ και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική μετά από 19 χρόνια. Μάλιστα η τελευταία πράξη της τεράστιας αυτής επιτυχίας παίχτηκε στο γήπεδο, με την απονομή του τροπαίου με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Αλεξανδρή να το σηκώνει στα ύψη δίνοντας το σύνθημα για έξαλλα πανηγύρια, με τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα βεγγαλικά.

 

alt

Ο Αμπελωνιακός έγραψε την δική του ιστορία και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς και τη νέα χρονιάς θέλοντας να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του στο νέο πρωτάθλημα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ (Ο εμπνευστής…)

alt

«Για  εμάς πρωταρχικός  στόχος ήταν η άνοδος και επιτεύχθηκε  μέσα από συλλογική προσπάθεια. Μέλημά μας είναι ο Αμπελωνιακός να γίνει ένα νοικοκυρημένο σωματείο αποτελώντας πόλο έλξης για τους όλους τους παίκτες της ευρύτερης περιοχής. Θέλουμε να ρίξουμε τον μ.ο. ηλικίας, να δουλέψουμε με ταλέντα της περιοχής και να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να χαίρεται ένας ποδοσφαιριστής να έρθει να αγωνισθεί στην ομάδα μας. Σίγουρα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και στήριξη απ’ όλους έτσι ώστε ο Αμπελωνιακός να σταθεί επάξια και στο νέο πρωτάθλημα μιας και ο Αμπελώνας σαν πόλη έχει τις δυνατότητες να στηρίξει την ομάδα γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας εκτιμώ πως ήμασταν οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα, πήραμε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και το διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός κάτι που διαπιστώνουμε κάθε χρονιά που περνάει. Φυσικά μεγάλη συμβολή στην άνοδο εκτός από το αξιόλογο ρόστερ που διαθέταμε, είχαν οι Γέλοβατς και Μπλέντι, δύο παίκτες που έκαναν τη διαφορά».

ΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ (Ο  καθοδηγητής)

alt

«Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά καθώς πετύχαμε τον στόχο της ανόδου που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα. Αν και η άνοδος φάνηκε πως ήρθε εύκολα δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο απλά υπήρχαν οι προϋποθέσεις, από τα προηγούμενα χρόνια αφού διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει, δουλέψαμε με υπομονή και επιμονή και νομίζω πως δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που ήταν οι πρωταγωνιστές, στη διοίκηση που ήταν κοντά στην ομάδα και έλυνε κάθε πρόβλημα αλλά και στον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστάθηκε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς αν και νομίζω πως μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Θεωρώ πως ολόκληρος ο Αμπελώνας θα πρέπει να συμπαρασταθεί και να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Εκτιμώ πως η ομάδα αν συνεχίσει να δουλεύει με υπομονή, επιμονή αλλά και με τη συμπαράσταση όλων, θα υπάρχουν προοπτικές για κάτι καλό και τη νέα χρονιά…»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ (Η  σημαία)

alt

«Σίγουρα θεωρώ πως κατακτήσαμε δίκαια την άνοδο η οποία και ήταν ένας πόθος τα τελευταία χρόνια. Φέτος όμως με την αλλαγή της διοίκησης  η οποία ήταν κοντά στην ομάδα με παλαίμαχους παίκτες όπως ο Κώστας Γκόβαρης όλα άλλαξαν προς το καλύτερο και φτάσαμε στην μεγάλη αυτή επιτυχία και πραγματικά αξίζουν πολλά εύσημα σε όλους τους συντελεστές. Όσο για τη νέα χρονιά ο στόχος του Αμπελωνιακού είναι να στηριχθεί στα δικά του παιδιά και με την παρουσία των έμπειρων, να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt