.:: Larisa Goal ::. Βασικό μέλημα η άνετη παραμονή…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
18 Αύγουστος 2011

Βασικό μέλημα η άνετη παραμονή…

Προβολές: 1671

alt

Βασικό μέλημα η άνετη παραμονή…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επίπονη από κάθε άποψη για τον Σ.Σ. Ραψάνης μιας και ζούσε με το άγχος μέχρι το φινάλε προκειμένου να σώσει την παρτίδα όπως και έγινε.

 

Φέτος οι στόχοι δεν αλλάζουν απλά οι άνθρωποι του ραψανιώτικου συγκροτήματος θέλουν να αποφύγουν τέτοιου είδους καταστάσεις, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Γεγονός που το γνωρίζει καλά ο νεαρός τεχνικός Βαγγέλης Ρακιντζόγλου ο οποίος πλέον καλείται από την αρχή να βάλει τα δικά του υλικά και να χτίσει την δική του ομάδα όπως την έχει στο μυαλό του, μια ομάδα ανταγωνιστική που θα ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι καιροί είναι δύσκολοι και για τον λόγο αυτό εκεί στον Σ.Σ. Ραψάνης λειτουργούν ως καθαρά ερασιτεχνικό σωματείο, διατηρώντας ένα άριστο κλίμα στις τάξεις του συλλόγου, ιδανικό για να παίξεις μπάλα και να προσφέρεις…

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Στο δυναμικό του Σ.Σ. Ραψάνης ανήκουν οι Βασίλης Πάνος, Κυριάκος Σαχπατζίδης, Θανάσης Ντιντής (Αμπελόκηποι), Βασίλης Δελητζανής (Πυργετός) καθώς επίσης και οι Δημήτρης Κυριάκος και Στέλιος Ζιώγας ενώ θα γίνουν 2-3 προσθήκες ακόμα.

Τι δήλωσαν…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

(Προπονητής)

alt

«Θέλω και εγώ από την μεριά μου να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Και φέτος ο Σ.Σ.Ρ λειτουργεί πάνω σε καθαρά ερασιτεχνικά πρότυπα και αυτό φαίνεται τόσο από τις μεταγραφικές κινήσεις όσο και γενικότερα από τη συνολική λειτουργία. Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή στην κατηγορία γιατί αρκετά περάσαμε πέρσι. Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα πάρουν μέρος αξιόλογες ομάδες αλλά εκτιμώ πως έχουμε τα φόντα να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

ΤΕΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

(Διοικητικός)

alt

«Οι στόχοι για φέτος είναι να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία αποφεύγοντας τις περσινές δυσάρεστες καταστάσεις. Προχωρήσαμε σε ορισμένες σημαντικές προσθήκες και ευελπιστώ να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο και αναμένεται και πάλι να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Σίγουρα η κρίση έχει επηρεάσει και τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτό φάνηκε από την εξέλιξη της Ραψάνης όπου δεν θα κατέβει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα μιας και δε βρέθηκαν άνθρωποι να τη στηρίξουν. Για τον λόγο αυτό από την μεριά μας προσπαθούμε να μην έχουμε τέτοια κατάληξη και παλεύουμε με νύχια και δόντια για το καλύτερο…».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

alt

«Αυτό που προέχει για εμάς είναι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει που δεν είναι άλλοι από το να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή. Γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο φέτος με τη συμμετοχή αρκετών λαρισινών ομάδων, ποντάρουμε πολλά στο καλό κλίμα και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».

ΝΙΚΟΣ ΝΑΝΟΥΛΗΣ

alt

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Για τον Σ.Σ.Ρ οι στόχοι στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν να κάνουν με το να διαγράψουμε μια αξιοζήλευτη πορεία, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή. Είναι πολύ σημαντικό πως ο βασικός κορμός παρέμεινε ως έχει και με την προσθήκη των νέων παιδιών, ευελπιστώ να δέσουμε και να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Σχετικά με το πρωτάθλημα θεωρώ πως και φέτος θα είναι ανταγωνιστικό με τις περισσότερες να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και όποια έχει διάρκεια και σταθερότητα αυτή θα διαπρέψει…».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ

alt

«Ξεκινάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία τη νέα χρονιά με σκοπό να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα και μέσα από συλλογική προσπάθεια εκτιμώ πως θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει που σε πρώτη φάση είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δύσκολο αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, κουβαλώντας και τις πλούσιες παραστάσεις από την περσινή χρονιά…».

Τα φιλικά…

Ο Σ.Σ. Ραψάνης έκλεισε μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις και πιο συγκεκριμένα:

25/8: Δυναμό- Σ.Σ.Ρ

30/8: Αιγάνη-Σ.Σ.Ρ

1/9: Παραπόταμος-Σ.Σ.Ρ

6/9: Νίκη Νίκης-Σ.Σ.Ρ

8/9: Σμόλικας-Σ.Σ.Ρ

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt