.:: Larisa Goal ::. Βαθιά ανάσα για Τοξότη και Μελία…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
29 Μάρτιος 2015

Βαθιά ανάσα για Τοξότη και Μελία…

Προβολές: 1548

alt

Βαθιά ανάσα για Τοξότη και Μελία…

Αν και ο Τοξότης βρέθηκε από το α΄μέρος πίσω στο σκορ με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ελευθεριακό, στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έφτασε στο τελικό 3-1 που τον διατηρεί ζωντανό στη μάχη της σωτηρίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

 

Ο Τσακνάκης ήταν αυτός που στο 65΄με σουτ έφερε το ματς στα ίσια και δέκα λεπτά αργότερα ο Τσέλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε την ολική ανατροπή για το 1-2.

Στο 90΄ο Τάκε σφράγισε τη νίκη της ομάδας γράφοντας το τελικό 1-3.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Δήμου, Τσακνάκης, Ζιάκος, Σαπουνάς (20΄λ.τ Ράπτης), Νταναβάρας, Τάκε, Κορομηλάς, Παλαμίδας (35΄ λ.τ Κίτσιος), Τσέλα.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ 0

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου έκαναν οι Αμπελόκηποι μιας και πέρασαν «αέρα» και από τη Δήμητρα Αγιάς με το επιβλητικό 4-0.

Αναμέτρηση στην οποία οι ερυθρόλευκοι» του Άκη Ταυλαρίδη μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 25΄ο νεαρός Μπαμπατσιάς αξιοποίησε την πάσα του Χιούσα και έκανε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Μαυροδήμος με φοβερό βολέ πέτυχε το 0-2.

Στο 40΄και πάλι ο Μαυροδήμος με κεφαλιά αυτή τη φορά μετά από χτύπημα κόρνερ του Τριτάρη Β. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο τελευταίος στο 65΄μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Α. Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας (71′ Παπαδημητρίου), Κουσιάς, Μαυροδήμος (82′ Θανάς), Τσάκε Ερ., Μπλάνας, Δήμος, Ποτόσογλου, Χιούσα (76′ Ποντίκας), Μπαμπατσιάς, Τριτάρης Β.


Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 3

ΑΡΜΕΝΙΟ 1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντέμη Γκαραγκούνη ο οποίος σκόραρε δις, ο Σ.Σ. Ραψάνης κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες κάμπτοντας την αντίσταση του αξιόμαχου Αρμενίου με 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 27΄ο Γκαραγκούνης και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Καμπανάς έφερε το ματς στα ίσια.

Όμως πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Σολάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν οι Ραψανιώτες και στο 87΄ο Γκαραγκούνης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζέφρι Σινάν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Α. Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Σινάνι Β., Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Ντιντής, Γκαραγκούνης Ντ., Σινάνι Κ., Κούμε (25′ λ.τ. Κουτσιμανής), Μπούρος, Σινάν Τζ.

ΑΡΜΕΝΙΟ (Τ. Τζήκας): Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Καραμπουτάκης, Ρουμπιές, Χιούσα, Γκόντας, Τζούμπικας, Μπάγιας (55′ λ.τ. Παπαϊωάννου), Καψούρης, Καμπανάς, Σολάκου.


ΚΟΥΛΟΥΡΙ 2

ΠΟΥΡΝΑΡΙ 2

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο Κουλούρι ανάμεσα στον τοπικό Άρη και την Αναγέννηση Πουρναρίου μιας και έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα να προηγούνται δύο φορές στο σκορ με τους Νάκο και Κοτάκο αλλά Τσιαμούρας (40΄) και Κρητικός Μ. (54΄) ισοφάρισαν για λογαριασμό της Αναγέννησης.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Γ. Νεράντζης): Χαλβατζάρας, Μπακαβέλος, Νεράντζης, Λαζάρου, Χάμος, Δέλλας, Σιδηρόπουλος, Τζιότζιος, Νάκος (80′ Παπαγεωργίου), Κοτάκος, Καπνόπουλος (46′ Γκρέτσης).

ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Κ. Μπακατσής): Κρητικός Γ., Ζαϊρές, Δημουλός, Μπούφης, Πατσώνης, Γκέκας (52′ Κρητικός Μιχ.), Τσιαμούρας (80′ Κακαγιάννης), Βασίλεβ, Τατίας, Ζιούστης, Παπαρίσης (82′ Ρακιντζόγλου).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

ΧΕΙΜΑΔΙ 3

Αλώβητος… και από το Βιολογικό έφυγε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου μιας και ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου με 3-1 και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση.

Το συγκρότημα του Θανάση Κολονιώτη ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις στο ματς αλλά στην επανάληψη ευτύχησε να βρει δίχτυα και πιο συγκεκριμένα στο 55΄με το πλασέ του Καραντώνη Γ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Λίταινας Α. με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 0-2 και στο 70΄ήταν η σειρά του Τσιάκου να χρισθεί σκόρερ.

ΧΕΙΜΑΔΙ (Θ. Κολονιώτης): Γεωργάκας, Παληκάρης, Καραντώνης Λ., Σεβδαλής, Τόπης, Γκοργκόλης (80΄Νούσιος Γ/Α), Μπλάνας, Λίταινας Α. (75΄Ζιάκας), Λίταινας Μ, Ζησόπουλος (52΄Τσιάκος).


ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 5

ΚΑΛΑΜΑΚΙ 3

Με αντεπίθεση διαρκείας ο Αστέρας Μελισσοχωρίου κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του αξιόμαχου ΠΑΟ Καλαμακίου επικρατώντας με 5-3 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν με 0-2 στο 26΄ αλλά στο 31΄ο Ευαγγέλου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 35΄ο Κουτσογιάννης με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του α΄μέρους ο Ευαγγέλου και πάλι μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε την ολική ανατροπή για το 3-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης το συγκρότημα του Ηλία Αράπη πέτυχε δύο ακόμη τέρματα με τους Τοσιούδη (47΄με κεφαλιά) και Λιάγκα (50΄).

Με τον ΠΑΟ Καλαμακίου απλά να μειώνει σε 5-3.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Η. Αράπης): Κιλιργιώτης, Μπόλος, Τζεμολάρι, Βαλώζος Β., Παναγιωτόπουλος, Μητός (70′ Ζαφειρίου), Λιάγκας, Κουτσογιάννης, Τοσιούδης (90′ Βαλώζος Αχ.), Ευαγγέλου (75′ Ζουρλαδάνης), Νούσιας.


ΟΜΟΝΟΙΑ 1

ΜΕΛΙΑ 3

Ο έμπειρος στράικερ που ακούει στο όνομα Τάσος Μητσιάκος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και βάλθηκε να σώσει μόνος του την Ένωση Μελίας μιας και σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τους «βυσσινί» στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Ομόνοια.

Σε ένα παιχνίδι όπου η λαρισινή ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 43΄με τον Γιαννακό αλλά στην επανάληψη ο Μητσιάκος πήρε το «όπλο» του και με τρία προσωπικά γκολ (55΄, 62΄από ισάριθμες πάσες του Χασιώτη και 85΄με πέναλτι) έβαλε την υπογραφή του για το τελικό 1-3.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης): Κοσμάς, Πιτσίλκας, Δραχαλίβας, Μπέτσης, Γιαννακός, Γκόνας, Στραβέλας, Σέτζας, Δούρος, Δημητρέλης, Θανάσης.

ΜΕΛΙΑ (Ν. Καψούρης): Τζήμας, Ράντζας, Νταλαμπύρας, Ρακιντζόγλου (85’ Τέγος), Μητσιάκος (90’ Μπακάλης), Χασιώτης, Αβδουλάς, Κολοβός, Χατζόπουλος, Κόγιος, Αγγελακόπουλος Χ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt