.:: Larisa Goal ::. Κερδισμένος ο Άρης Κουλουρίου…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
28 Απρίλιος 2011

Κερδισμένος ο Άρης Κουλουρίου…

Προβολές: 1757

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Εντυπωσιακή η πρωτοπόρος Δάφνη  Γλαύκης συνέτριψε  τον Ενιπέα εκτός  έδρας και έκανε  ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση  του τίτλου. Ο Άρης Κουλουρίου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο  του Χειμαδίου και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Ελευθεριακού, ξέφυγε τέσσερις πόντους και σφιχταγκάλιασε την άνοδο. Ο Ελευθεριακός δεν τα κατάφερε στο Αρμένιο απέναντι στην τοπική ομάδα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με το χορταστικό 3-3, σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψε η ένταση μιας και σημειώθηκαν τρεις αποβολές (Μάρτσιου 70΄, Χριστοδούλου 73΄και Χατζής 82΄), το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για ένα λεπτό στο 71΄από τον κ. Μαστοροδήμο Χ. μιας και σημειώθηκε σύρραξη των παικτών αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως ενώ στο 72΄σημειώθηκε ρίψη μπουκαλιών από την κερκίδα.

Τα  αποτελέσματα

  • Κουλούρι-Χειμάδι 5-1
  • Άγιοι Ανάργυροι-Υπέρεια 4-2
  • Βαμβακού-Μελισσοχώρι 2-2
  • Ζάππειο-Χαλκιάδες 1-1
  • Αρμένιο-Ελευθεριακός 3-3
  • Ναρθάκι-Ραχούλα 2-0
  • Ενιπέας-Γλαύκη 2-7

 

Η βαθμολογία (24η αγωνιστική)

1. Γλαύκη 58-29 58

2. Κουλούρι 53-27 54

-----------------------------------------

3. Ελευθεριακός 52-25 50

4. Υπέρεια 52-46 43

5. Ραχούλα 45-39 36

6. Αρμένιο 49-32 34

7. Άγιοι Ανάργυροι 44-35 33

8. Χαλκιάδες 50-45 32

9. Ζάππειο 35-39 31

10. Βαμβακού 33-44 30

11. Μελισσοχώρι 36-53 27

------------------------------------------

12. Ναρθάκι 23-43 21

-------------------------------------------

13. Χειμάδι 39-64 15

14. Ενιπέας 19-65 12

 

Επόμενη αγωνιστική

  • Χειμάδι-Υπέρεια
  • Μελισσοχώρι-Κουλούρι
  • Χαλκιάδες-Άγιοι  Ανάργυροι
  • Ελευθεριακός-Βαμβακού
  • Ραχούλα-Ζάππειο
  • Ενιπέας-Αρμένιο
  • Γλαύκη-Ναρθάκι

 

ΕΝΙΠΕΑΣ-ΓΛΑΥΚΗ 2-7

Καταιγιστική  εμφανίστηκε η  Δάφνη Γλαύκης  στην εκτός έδρας  αναμέτρηση με τον  ουραγό Ενιπέα καθώς  τον συνέτριψε  με το επιβλητικό 7-2 και έκανε ένα  ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι  «πράσινοι» του Τάκη Τζιότζιου είχαν  πολλά κέφια και  με μπροστάρη τον  Βράκα που πέτυχε χατ τρικ έφτασαν  άνετα στη νίκη. Σκόραραν επίσης οι Μπαρτζιάλης, Μπατζογιάννης, Γεωργοσούλης και  Σπανούλης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γρηγοριάδης με βοηθούς τους κ.κ. Οικονόμου Τρ, και Ράπτη.

ΓΛΑΥΚΗ (Δ. Τζιότζιος): Γκέκας, Μπατζογιάννης (60΄  Μητροδήμος), Τσιόλης  Ν., Υφαντής (46΄ Τσιόλης  Β.), Καραγιάννης, Τζιότζιος, Βασιλάκης (46΄ Χειμώνας), Μπαρτζιάλης, Βράκας, Γεωργοσούλης, Σπανούλης.

 

ΚΟΥΛΟΥΡΙ-ΧΕΙΜΑΔΙ 5-1

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον δεινό εκτελεστή που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Κίτσας που σημείωσε χατ τρικ και έφτασε τα 23 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Άρης Κουλουρίου συνέτριψε το Χειμάδι με το επιβλητικό 5-1 και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α1 καθώς ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον δεύτερο Ελευθεριακό που «σκόνταψε» στο Αρμένιο.

Το  συγκρότημα του Αχιλλέα  Τσιβόπουλου μετά από ένα μέτριο α΄μέρος όπου και  προηγήθηκε στο σκορ με 1-0, στην επανάληψη  πάτησε τέρμα το γκάζι  και έφτασε πανάξια  στην επικράτηση. Για  τον Άρη σκόραραν και οι Καρλιγκιώτης Απ. και Κατσιάνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ.κ. Κουτσιά και Νάκα.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Α. Τσιβόπουλος): Κίτσας, Παρασκάκης, Αρβανίτης (50΄  Αλεξανδρής), Καρλιγκιώτης Μ., Παλάσκας, Κωνσταντάς (60΄Κατσιάνης), Τατίας, Ανδρώνης, Κίτσας Π. (70΄Σαράντης), Κουρούκας, Καρλιγκιώτης Απ.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΥΠΕΡΕΙΑ 4-2

Ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό  πίνακα βρέθηκε ο  Ατρόμητος Αγίων  Αναργύρων μετά τη νίκη του επί της  Υπέρειας με 4-2.

Σε  ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του  Χρήστου Γραβάνη έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και κατέκτησαν δίκαια το τρίποντο.

Μόλις στο 9΄ο Κοτέλης έβαλε  σε θέση οδηγού τον  Ατρόμητο και στο 20΄ο Παναγιώτου διπλασίασε τα τέρματα της  ομάδας του. Στο 47΄ο Κοτέλης ανέβασε  τον δείκτη του  σκορ στο 3-0 και στο 70΄οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι σε 3-1. Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση και ο Παναγιώτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, για να μειώσει η Υπέρεια στο φινάλε στο τελικό 4-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γκαραβέλης με βοηθούς τους κ.κ. Καραθάνο και Σκέτο.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Λιάνος, Χατζηλιάδης (60΄Αντωνόπουλος), Μουσιός, Καταραχιάς, Ηλιάζι, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Γρίβας, Κοτέλης (80΄Βερνιώτης), Μπαλκούλης (46΄Μπαντούλης), Σαλγκάμης.

 

ΖΑΠΠΕΙΟ-ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράσθηκαν Αναγέννηση Ζαππείου και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το  σκορ άνοιξε η Αναγέννηση στο 42΄με τον Νίκο Ζάχο αλλά στο 75΄ο Αντωνιάδης διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Τζέιμς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ.κ. Κουμέρτα και Μαυρογιάννη.

ΖΑΠΠΕΙΟ (Λ. Αγγλόπουλος): Ριζόπουλος, Κοψίδας, Ξηρομερίτης, Γκούγκλας (Δράμης), Γκατζανάς, Μαμάτσας, Νασιακόπουλος, Χριστοδούλου, Τζέιμς, Ζάχος (Στάτος), Παρλάτζας (Κατσανούλης).

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Γ. Βασιλείου): Ατόσογλου, Χάμος, Μπύρρος, Σαγιαμίτ, Τουρλακόπουλος (46΄λ.τ  Κουτσόπουλος, 65΄Ζαχόπουλος), Αποστολίδης, Νασιούλας, Νιαβής, Κονατσιώτης, Αντωνιάδης, Κυριάκου.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt