.:: Larisa Goal ::. Πανηγυρικά στην Α1 ΕΠΣΛ η Ένωση Μελίας!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
13 Μαϊ 2017

Πανηγυρικά στην Α1 ΕΠΣΛ η Ένωση Μελίας!!!

Προβολές: 2844

alt

Πανηγυρικά στην Α1 ΕΠΣΛ η Ένωση Μελίας!!!

Μετά από δέκα χρόνια ξηρασίας η Ένωση Μελίας μετά το εντυπωσιακό 5-2 κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Σ.Σ. Ραψάνης κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ!!!

Η έλευση του Βαγγέλη Τάχου στον πάγκο της ομάδας αποτέλεσε το «κλειδί» της επιτυχίας για τους «μπλε» που ξεκίνησαν ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ από την 9η αγωνιστική και τερμάτισαν αήττητοι με το συγκλονιστικό 14 νίκες και 4 ισοπαλίες!!!

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, η Μελία που ήθελε μόνο τη νίκη για να σφραγίσει… τη μεγάλη αυτή επιτυχία, την κατέκτησε πανάξια με τους Δημήτρη Καββαδία και Αλέκο Σφέτσο να σκοράρουν αμφότεροι από δύο φορές ενώ δίχτυα βρήκε και ο Δημήτρης Μπατζογιάννης.

Τα γκολ για τον Σ.Σ.Ρ πέτυχαν οι Μπούρος και Γαγάρας.

ΜΕΛΙΑ (Β. Τάχος): Τζήμας, Παπαγεωργίου (30΄λ.τ Μητροδήμος), Γαρυφαλλόπουλος, Ντινούλης, Αγγελακόπουλος Χ., Νεράτζης, Σφέτσος Α. (75΄Υφαντής), Σφέτσος Κ. (70΄Τζαβέλας), Καββαδίας, Μπατζογιάννης.

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Κ. Μπακατσής): Καλογιάννης, Δικόπουλος (25′ λ.τ. Μπίμπα), Σινάνι, Πατσώνης, Ιωάννου, Γκαραγκούνης Γ. (25′ Σινάν Ερμ.), Ρωμνιός, Μπούρος, Γκαραγκούνης Θ., Γαγάρας, Σινάν Τζ. (72′ Μήτσου).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt