.:: Larisa Goal ::. Κατά ριπάς… και πάλι Πύρρος και Ανάβρα!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
16 Δεκέμβριος 2017

Κατά ριπάς… και πάλι Πύρρος και Ανάβρα!!!

Προβολές: 1778

alt

Κατά ριπάς… και πάλι Πύρρος και Ανάβρα!!!

Ο Α.Σ. Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος πρόσφερε και πάλι ένα απολαυστικό απόγευμα στους φιλάθλους του καθώς συνέτριψε τη Δάφνη Γλαύκης με το εντυπωσιακό 6-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 3ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική με τους «κυανόλευκους» του Κώστα Βασίλη να το μετατρέπουν σε παράσταση για έναν ρόλο.

Αλεξανδρής και Μήτρος πέτυχαν αμφότεροι από δύο γκολ ενώ σκόραραν και οι Λεσάι και Μούρι.

Οι νικητές που είχαν και τέσσερα δοκάρια με τους Αλεξανδρή και Χαϊδούση.

Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ο ΠΥΡΡΟΣ (Κ. Βασίλης): Κιόρογλου, Λίτσας, Βελής (46’ Βαρσάμης), Μαρούδης, Κάτσης, Τζόγας (46’ Χαϊδούσης), Πότσης (70’ Νικούλης), Μούρης, Λεσάϊ (50’ Μήτρος), Αλεξανδρής.

*Η νίκη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Λεωνίδα Παππά. Η Ομόνοια είναι πολιτικός φορέας και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες ομογενείς στην Αλβανία.

 

ΠΟΥΡΝΑΡΙ 2

ΧΕΙΜΑΔΙ 0

Η Αναγέννηση Πουρναρίου εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμη φορά τον παράγοντα έδρα και κέρδισε και τον Ολυμπιακό Χειμαδίου με 2-0 παραμένοντας έτσι ψηλά στη βαθμολογία.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 35΄χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα και λίγο πριν το φινάλε ο Γκαντόγλου «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του γράφοντας το τελικό 2-0.

Από τη μεριά τους οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Νούσιος αστόχησε από στην άσπρη βούλα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 85′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για το Χειμάδι ο Παναγιώτης Τόπης για διαπληκτισμό με τον προπονητή του Πουρναρίου, Δημήτρη Κωστή. Ενώ για το Πουρνάρι αποβλήθηκαν οι Δημήτρης Κωστής για διαπληκτισμό με τον Τόπη και ο Γεν. Αρχηγός, Γιώργος Λιόγκας για διαμαρτυρίες ο πρώτος και ο δεύτερος γιατί πέταξε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Δ. Κωστής): Κρητικός Ι., Κρητικός Θ., Τζήκας, Μαρτσέλο, Μακρής, Νεμπεγλέρας, Κώτσιας (50′ Μαλαμούδης), Καφαντάρης, Ζαϊρές (90′ Ζιώγας), Λιόγκας (75′ Σιούτας), Γκουντάρας (70′ Γκαντόγλου).

ΧΕΙΜΑΔΙ (Γ. Νούσιος – Σ. Ευαγγέλου): Μπίτρας, Τόπης, Παπακωστούλης, Παναγιωτίδης (70′ Καρανίκας), Γκόγκος, Νούσιος Γ. Αχ., Γκόλαντας, Νούσιος Γ. Β., Βλαχογιάννης, Σαμαράς, Δασκαλόπουλος (55′ Σεβδαλής).

 

ΑΝΑΒΡΑ 5

ΣΤΟΜΙΟ 0

Απολαυστική για μια ακόμη αγωνιστική εμφανίστηκε η Προοδευτική Ανάβρας καθώς συνέτριψε εντός έδρας τον Θερμαϊκό Στομίου με το ευρύ 5-0!

Οι παίκτες του Γιώργου Λυκοκώστα είχαν και πάλι τρελά κέφια και πρόσφεραν απλόχερα γκολ και θέαμα.

Για τους «βυσσινί» σκόραραν οι Κορδαλής (41΄), Καραντώνης (52΄), Αποστόλου (57΄), Γκαραλιάκος (60΄) και Ιμπρούσι (75΄) ενώ είχαν και πέντε δοκάρια με τους Γκαραλιάκο 10΄, Σχοινά 15΄, Κορδαλή 30΄, Καραντώνη 40΄και Γκαραλιάκο 52΄!

ΑΝΑΒΡΑ (Γ. Λυκοκώστας): Ξύτσας, Τζιάφος (75΄ Ζαχαράκης), Μπούρας, Μαλαχτάρης, Ντόντος, Σχοινάς, Καραντώνης (68 Χονδροδήμος), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, (68 Ιμπρούσι), Αποστόλου (65΄ Ντελής).

 

ΠΥΡΓΕΤΟΣ 4

ΚΟΥΛΟΥΡΙ 0

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πυργετός καθώς συνέτριψε τον Άρη Κουλουρίου με το επιβλητικό 4-0 και παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ρακίπι Α. ήταν αυτός που έκανε το 1-0 μόλις στο 10΄ και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε σοβαρό προβάδισμα στους «βυσσινί» γράφοντας το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Βάρσο και Τζιόλα για το τελικό 4-0.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι, Κίμε (75′ Αποστολιός), Καμάμι, Αδάμος, Τζιόλας, Κοφράς (5′ λ.τ. Ρακίπι Ν.), Τσάκε (75′ Δελητζάνης), Βάρσος (75′ Παζάρας), Ρακίπι Άγγ., Πουρλιώτης.

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Γ. Νεράτζης-Σ. Μοσχοβίτης): Παπαγούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Χάμος, Κωστομοίρης, Μιχόπουλος (67′ Θάνας), Γκρέτσης (85′ Μίχος), Μοσχοβίτης (46′ Κουρούκας), Σταμέλος (73′ Ζαφειράκης), Καρλιγκιώτης Απ., Νεράτζης, Ροκάς.

 

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ 1

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ 1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στον Παραπόταμο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Σ.Σ. Ραψάνης καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα κατάφεραν να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ στο 15΄με τον Μανδραβέλη να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Όμως με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κατσαμάκας ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δύο σκόρερς είχαν από ένα δοκάρι.

ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ (Α. Μάντζαρης): Μαρκεγκάι, Γραβάνης, Κίκε, Τσιτσιούμης, Μπαμπανίκος (63′ Μήλιος), Ζήκος, Πάσχος, Κορδέλας (69′ Μητσογιάννης), Μανδραβέλης, Μπούμπουλης, Βαλώζος (84′ Χατζής).

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ (Κ. Μπακατσής): Κοτσιανούλης, Δικόπουλος, Κυριάκος (75′ Γκαραγκούνης Ντ.), Γκαραγκούνης Δ., Ιωάννου, Γκαραγκούνης Γ. (60′ Σινάν Β.), Σινάν Ερ., Μπίμπα (80′ Πλιάτσικας), Ζιούστης, Ρώμνιος (70′ Λιάμης), Κατσαμάκας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt