.:: Larisa Goal ::. Με το δεξί… ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης!!!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
08 Ιανουάριος 2018

Με το δεξί… ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης!!!

Προβολές: 1017

alt

Με το δεξί… ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης!!!

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης μιας και υπέταξε την αξιόμαχη Αναγέννηση Πουρναρίου με 3-2 και βελτίωσε κι άλλο τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Μάλιστα όλα έγιναν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ο Γκουντάρας έκανε το 0-1 αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρπέτη το οποίο και αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ζαϊρές ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2 αλλά στο 70΄ο Γκέκας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Την ολική ανατροπή πέτυχε στο 80΄ο Σπύρος Καρπέτης με «λόμπα» μετά από έξοχη μεταβίβαση του Νάτση, γκολ για το οποίο «φωνάζουν» οι φιλοξενούμενοι πως προήλθε από θέση οφσάιντ.

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ (Γ. Μπουρνάκας-Α. Μπούρας): Άτσος, Βλάχος, Αγγέλης (46’ Γκέκας), Σταμούλης, Βουγλάνης, Τζουλάι, Νάτσης, Αργύρης, Τζανέκας (88’ Νταφούλης), Καρπέτης, Νάστος (70’ Καναβός).

ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Δ. Κωστής): Κρητικός Γ., Κρητικός Θ., Τζήκας, Μαλαμούδης (60΄Μακρής), Μαρτσέλο, Κώτσιας, Νεμπεγλέρας, Καφαντάρης, Λιόγκας (30΄λ.τ Γκαντόγλου), Ζαϊρές, Γκουντάρας (75΄Κρητικός Μιχ.).

*Η χθεσινή νίκη της Μαρμαρίνης είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους παίκτες Γιάννη Νάστο, Γιάννη Καναβό και στον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα για την ονομαστική τους εορτή.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt