.:: Larisa Goal ::. Ο Προμηθέας άλωσε… το «Γ. Μητσιμπόνας», ισοπαλία στα Φάρσαλα
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
10 Μάρτιος 2018

Ο Προμηθέας άλωσε… το «Γ. Μητσιμπόνας», ισοπαλία στα Φάρσαλα

Προβολές: 702

alt

Ο Προμηθέας άλωσε… το «Γ. Μητσιμπόνας», ισοπαλία στα Φάρσαλα

Ο Προμηθέας βγήκε διπλά κερδισμένος από το λαρισινό ντέρμπι με τον Ιπποκράτη καθώς όχι μόνο επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας αλλά σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία του Παναγροτικού στη Βαμβακού, ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ).

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή ξεκίνησε με επιθετικές διαθέσεις και μόλις στο 7΄ο Πρισακάρου αξιοποίησε την έξοχη μεταβίβαση του Αρσένη και έκανε το 0-1 ενώ στο 18΄ο Χρήστος Πότσης με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Καρβουνάρη έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη κάνοντας το 0-2.

Μάλιστα οι νικητές απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Πότση, Παϊτέρη και Πατσιούρα.

Από τη μεριά τους οι «κιτρινόμαυροι» του Θανάση Κολονιώτη αν και προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θ. Κολονιώτης): Ευαγγελόπουλος, Κλιάφας (52′ Καλόγηρος), Γκόλτσιος (63′ Μαραμής), Φραχόλι Ότ., Μονάντερος, Τσουμάνης, Δημόπουλος, Μπλάνας, Τσιρογιάννης (72′ Κουταλιάς), Γκόλαντας, Τσίλης (76′ Σουλιώτης).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Ιωαννίδης, Ψύρρας, Αρσένης (72’ Δολμές), Πότσης , Καρβουνάρης, Σκαφιδάς, Πατσιούρας Δ. (85’ Ρουμπιές), Πρισακάρου (46’ Κολοκυθόπουλος), Παϊτέρης, Τριτάρης, Παπαδόντας (60’ Κοτρώτσιος).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2

ΡΑΧΟΥΛΑ 2

Ο Σταμπολάκης ήταν οι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τη Δόξα Ραχούλας μιας και σκόραρε στην εκπνοή του αγώνα και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Φαρσάλων.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα και με δράστες τους Ζαγγανά Χ. (12΄) και Κουκουτή (25΄) πήραν σοβαρό προβάδισμα με 2-0.

Όμως οι «ασπρόμαυροι» δεν πτοήθηκαν και αφού μείωσαν με τον Σκάκο στο 40΄σε 2-1, κατάφεραν να κλέψουν… τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Σακκάς, Μπουλαρι, Αρβανιτοζήσης Γ., Ρούμπας, Μουτκανάς, Ζαγγανάς Χρ., Πατσιούρας, Μαλέσκα(65′ Θεοχαρόπουλος), Ζαγγανάς Κ., Κουκουτής

ΡΑΧΟΥΛΑ (Χ. Αρχοντής): Χοτζάι, Κοτσίρας, Βλησαρούλης, Καψάλης, Χλόπτσιος, Σκάκος Β., Τζανακούλης, Χασιώτης, Αργυρακούλης, Μηταλούλης, Χριστοδούλου (70΄Σταμπολάκης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt